Onur Arıkan ve Defne Samyeli aşk mı yaşıyor? Onur Arıkan kimdir, mesleği nedir? Samyeli'nin sahne aldığı mekanda görüntülendi

Sık sık giydiği kıyafetler ve kusursuz fiziğiyle gündeme gelen ünlü sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin önceki gün sahne aldığı mekanda görüntülendiği Onur Arıkan ile sevgili olduğu iddia edildi. Defne Samyeli ile aşk yaşadığı iddia edilen Onur Arıkan'ın kim olduğu merak edildi.

04.03.2022-18:39 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-18:40) Onur Arıkan ve Defne Samyeli aşk mı yaşıyor? Onur Arıkan kimdir, mesleği nedir? Samyeli'nin sahne aldığı mekanda görüntülendi

Ünlü sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli önceki gün sahne aldığı mekanda Onur Arıkan ile görüntülendi. Görüntülenen ikilinin aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Defne Samyeli ile aşk yaşadığı iddia edilen Onur Arıkan'ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. 

Defne Samyeli ile Onur Arıkan

Defne Samyeli ile Onur Arıkan aşk mı yaşıyor?

Giydiği kıyafetler ve kusursuz fiziğiyle gündemlerden düşmeyen Defne Samyeli ile iş adamı Onur Arıkan'ın aşk yaşadığı iddia edildi. Bir süredir haklarında sürekli aşk iddiaları çıkan Defne Samyeli ile Onur Arıkan önceki gün aynı mekanda birlikte görüntülendi. Mekandan ayrı ayrı çıkan ikili araçlarına binerken Defne Samyeli, Onur Arıkan hakkında sorulan soruları "Özel hayatım ile ilgili konuşmayacağım" diyerek yanıtsız bıraktı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal