Defne Samyeli Kızlarının Babası Eren Talu’yla İlgili Sakladığı Gerçeği Yıllar Sonra İtiraf Etti!

Fiziği ve seçtiği kıyafetlerle sık sık magazin gündemine düşen Defne Samyeli, eski eşi Eren Talu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o detaylar…

18.01.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-14:15)

Ekranlarda haber spikerliği ile tanınan ve mesleğini bıraktıktan sonra sahnelerde şarkılar söylemeye başlayan Defne Samyeli, ne yapsa konuşulmaya devam ediyor. Sesi ve seslendirdiği şarkılarının yanı sıra, seçtiği iddialı kıyafetler ve kusursuz fiziği ile gündeme gelen ünlü isim Defne Samyeli, önceki gün Bebek’te basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Muhabirlerle kısa bir sohbet gerçekleştiren Samyeli, son zamanlarda gündemden düşmeyen sahne kıyafetleri ve dansıyla olay olan Gülşen ve İzzet Yıldızhan’ın yaptığı yorum soruldu. Bunun üzerine Samyeli; ‘’Ben insanların sahnede, sokakta, günlük hayatlarında ya da herhangi bir yerde ne giydiklerine dair birilerinin ahlak bekçiliği yapmasını son derece yanlış buluyorum. Herkes ne istiyorsa onu giyer, birincisi bu. İkincisi ise ben külotla sahneye çıkıyor diye algılanan bazı isimleri çok başarılı buluyorum ve yakıştığını düşünüyorum. Bana hiç garip gelmiyor. Dünyanın her yerinde şov denen bir şey var. Başkalarının üzerinden, başkalarının kılığı, kıyafeti, sahne performansı üzerinden böyle birinin kendini yorum ve yargı mercii olarak insanları görmesini çok garipsiyorum’’ diyerek konuya dair düşüncelerini dile getirdi. 

SAMYELİ: BUNDAN SONRA ÖYLE ŞEYLER YOK

Defne Samyeli’nin kılık kıyafet konusundaki bu keskin düşüncelerinden sonra bir muhabirin; ‘’Şu an biriyle birlikte olsaydınız ve sahne kıyafetlerinize karışsa izin verir miydiniz?’’ sorusu üzerine Samyeli, ‘’ Hayır kesinlikle izin vermezdim. Evli olduğum dönemlerde kızlarımın babası karışırdı ama öğrenerek bu yaşlara geldik. Bundan sonra öyle şeyler yok’’ diyerek eski evliliği hakkında da çarpıcı bir açıklamada bulundu. Bunun ardından magazine gündeminin de yakından takip ettikleri Derin Talu ve Deren Talu’yla bir projede yer alıp almak istemediği sorulduğunda ise Samyeli; ‘’Evet birlikte oynamayı çok istiyoruz. Hatta bir ara teklif bile gelmişti ama olmadı. Aklımızda bir şeyler var. Belki yapabiliriz. Birlikte oynama fikri bizi hep heyecanlandırmıştır’’ diyerek gelebilecek tekliflere de kapısını açık bırakmış oldu. 

defne samyeli eren talu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal