Hayvanseverliğiyle bilinen Hande Erçel, annesiz kalan bir sıpayı evlat edinerek tüm takdirleri topladı

Ünlü oyuncu Hande Erçel'den gelen haber herkesi şaşırttı. Güzel oyuncu annesiz kalan bir sıpayı evlat edinerek, daha önce de sıpa edinen ünlüler kervanına katıldı.

04.03.2022-17:32 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-17:32)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen ünlü oyuncu, son projesi Sen Çal Kapımı da oynadıktan sonra ekranlara kısa bir ara verdi. Bir süredir yeni bir projeyle ekranlara gelmeyen ünlü oyuncu, uzun bir süredir aşk yaşadığı Kerem Bürsin'le de geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırdı. Hayranlarının çok beğendiği ve güzel oyuncunun da oldukça mutlu olduğu gözüken bir ilişkinin bitmesi herkesi şaşırtırken ünlü oyuncudan bambaşka bir haber geldi. 

Erçel yavrusunun ismini tüylüm koydu

Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Hande Erçel, bir süredir ekranlara kısa bir ara verdi. Şu sıralar kendisine gelen teklifleri değerlendiren güzel oyuncudan herkesi şaşırtan bir haber geldi. Hayvanseverliğiyle tanınan ve her fırsatta köpeğiyle sosyal medyadan paylaşımda bulunan güzel oyuncu, bu kez de bir sıpa evlat edindi. Annesiz kalan bir sıpaya sahip çıkan ünlü oyuncu, sahiplendiği sıpanın tüm masraflarını üstlenerek ismini ''Tüylüm'' koydu. Özge Özpirinçci ve Sezen Aksu gibi isimlerin sıpa evlat edinmesinin ardından Erçel'in de böyle bir adım atması hayranları tarafından takdir topladı. Ünlü oyuncunun sıpaya Zekeriyaköy'deki evinde bakacağı iddia edildi. Erçel'in evlat edindiği sıpaya ilişkin sosyal medya hesabından bir yazı paylaşan Hasan Kızılcı ise; ''5 gündür ölen annesinin başında bekleyen bir bebek... Ona ulaştığımızda bu güzel sıpayı annesinin yanından ayırmanın zorluğu... Şimdi emin ellerde, sağlığı da iştahı da çok yerinde küçük şımarıklıklarıyla bize neşe vermeye başladı bile, üstelik onun yeni bir annesi var Hande Erçel'' ifadelerini kullandı. 

Hande Erçel sıpayı evlat edindi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal