Güzelliğiyle Herkesi Kendine Hayran Bırakan Hande Erçel Kerem Bürsin Sevdasından Vazgeçti!

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in hem meslektaşı hem de sevgilisi Kerem Bürsin'le tamamen yollarını ayırdığı iddia edildi. işte o detaylar...

18.02.2022-15:52 - (Son Güncelleme: 18.02.2022-15:52)

İlk rol aldığı televizyon dizisinde güzelliğiyle herkesi büyüleyen ünlü oyuncu Hande Erçel, ilk dizisindeki rolünden sonra kendini yavaş yavaş geliştirmeye başladı. Kısa zaman içinde kariyerinde büyük bir başarı yakalayan ünlü oyuncu, yakaladığı bu çıkışla birçok projenin de aranan yüzü haline geldi. Reklamların ve dizilerin proje teklifi yağdırdığı ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl Fox TV'nin en sevilen dizileri arasında yer alan Sen Çal Kapımı isimli dizide yer aldı. Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'le bu dizide partner olan ünlü oyuncu, zaman içerisinde Bürsin'le aşk yaşamaya başladı. Yaptıkları canlı yayında ve çıktıkları tatilde kendilerini ele veren ünlü çift, ilişki yaşamaya başladıklarını söyledikten sonra dolu dizgin ilişkilerini sürdürmeye devam ettiler. 

ERÇEL'İN AYRILDIĞI İDDİA EDİLDİ

Uzun bir süredir dolu dizgin aşk yaşayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den önceki gün kötü haber geldi. Başarılı oyuncuların yollarını ayırdığı iddia edilmesinin ardından, ünlü çiftten bir açıklama gelmese de Hande Erçel sürdürdüğü sessizliği bozdu. Güzel oyuncu sevgilisiyle paylaştığı boy boy fotoğraflarını Instagram hesabından sildi. Bürsin ile Erçel çiftini çok seven hayranları ise bu duruma derinden üzülerek, ünlü oyuncunun fotoğraflarının altına yorumlar yağdırdı. ''Lütfen bu aşkı bitirme'' şeklinde yağan yorumların ardından ise, ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in hala daha fotoğraflarını silmediği görüldü. İddialara göre ünlü çiftten Hande Erçel, bu ilişkiyi bitirmek istedi. Ünlü çiftin hayranları, konuya ilişkin yapılacak bir açıklamayı bekliyor. 

hande erçel kerem bürsin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal