Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? 9 Mart Survivor'da oylama sonucu yarışmaya veda eden isim

Ekranların en sevilen yarışmasında dün gece bir eleme daha yaşandı. Survivor'ın en iddialı yarışmacısından birinin vedası ise arkadaşlarını derinden üzdü. İşte habere ilişkin o detaylar...

10.03.2022-09:18 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-11:04)

TV8 ekranlarının en sevilen ve rekabetin en yüksek olduğu Survivor yarışmasında, dün gece eleme heyecanı yaşandı. Birbirinden iddialı ve birbirinden başarılı isimlerin bir arada olduğu Survivor'da eleme adayı olan Birsen, Yasin, Mert ve Barış damgasını vurdu. Birleşme partisinden önce yapılan son eleme sonucunda, herkesin sevdiği ve performansının da iyi olduğu bir yarışmacı elendi. Kendi kategorilerinde oldukça başarılı olan ve Survivor'da da hem psikolojik hem de fiziksel bir mücadele sergileyen yarışmacılar, şampiyonluk için kıyasıya mücadele ediyor. Her yarışmada ve ada hayatında suların durulmadığı Survivor'da dün gece bir kişi daha adaya ve şampiyonluk hayallerine veda etti. 

Acun Ilıcalı üzüntüsünü dile getirdi

Uzun yıllardır ekranlarda yer alan Survivor, her yıl üzerine biraz daha katarak farklılığa gitmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda hem oyunlarda göstermiş oldukları performans hem de ada yaşantısı olarak akıllara kazınan isimler bu sene All Star kadrosuyla izleyici karşısına çıktı. Rekabetin oldukça yüksek olduğu ve birbirinden iddialı isimlerin yan yana yarıştığı Survivor'da dün gece eleme heyecanı yaşandı. Eleme adayları arasında yer alan Yasin, Birsen, Barış ve Mert, ada konseyinde hazır bulundu. En az sms oylaması alarak adaya veda eden isim ise iddialı yarışmacılardan Birsen oldu. Birsen'in isminin çıkmasıyla Nagihan ve Sema büyük üzüntü yaşadı. Birsen ise elenmesiyle ilgili; ''Umarım şampiyon gerçekten hak eden, sözünün eri biri olur. Meşalem sönüyor burada ama yine de çok güzel bir güneş benim için doğacak'' ifadelerini kullandı. Ilıcalı ise; ''Bu zamana kadar hiç söylemedim. Haberin yok ama çok takdir ettiğim bir yarışmacısın. Bir gün bile beni ya da ekipten birini üzmedin, bir sıkıntı çıkarmadın. Sen gerçek bir örneksin. Erken ayrıldığını düşünüyorum'' şeklinde konuştu. 

Survivor Birsen Elendi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal