TRT 1 Kara Tahta 1. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı

TRT 1 ekranlarında yayınlanması beklenilen 'Kara Tahta' isimli dizinin ilk tanıtımı seyircilerle buluşturuldu. Peki Kara Tahta dizisi oyuncuları kim? Kara Tahta dizisinin konusu ne? İşte merakla beklenilen TRT 1'in iddialı dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu.

09.03.2022-22:01 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-14:04) TRT 1 Kara Tahta 1. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı

Ünlü oyuncu Miray Daner ile Furkan Andıç’ın başrollerini paylaştıkları TRT 1'in iddialı dizisi 'Kara Tahta'nın yayın tarihi belli oldu. İlk tanıtım filmi seyircilerle buluşturulurken 30 Mart tarihinde yayınlanacak olan dizinin sezon sonuna kadar devam ettirilmesi planlanıyor.

Kadrosunda Çiçek Dilligil, Onur Durmaz ve Cengiz Bozkurt gibi isimleri de alan Kara Tahta dizisinin 30 Mart Çarşamba akşamı TRT1 ekranlarında seyircilerin karşısına çıkacak. İlk bölümü merakla beklenilen diziyle yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan TRT 1, diziyi Nisan ayından itibaren ekranlarda yayınlamaya başlayacak. 

Kara Tahta dizisi tanıtım fragmanı

Kara Tahta dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin konusu nedir?

Genç bir kadroyla start verecek olan Kara Tahta dizisinin yapımcılığını Üs Yapım üstlendi. Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı senaryosunu ise Erkan Birgören'in kaleme aldığı dizinin başrollerini ise Miray Daner ve Furkan Andıç paylaşacaklar. Dizide güzel oyuncu Miray Daner Irmak karakterine hayat verirken, başarılı oyuncu Furkan Andıç'ın ise Atlas karakterini oynayacağı belirtildi. 

Dizi, okul yıllarında birbirlerine aşık olmuş Atlas ve Irmak'ın bir süre sonra birbirlerinden kopmak zorunda kaldıkları için yarım kalmış aşk konusunu işliyor. Lise yılları çok zor geçen Atlas'ın yıllar sonra eğitimini tamamlamasının ardından eski okuluna matematik öğretmeni olarak geri dönmesi eski ve yarım kalmış bir aşkı tekrar başlatır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal