Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Kasaba Doktoru dizi konusu ve oyuncuları

Yakında TRT 1 ekranlarında izleyenler buluşacak olan Kasaba Doktoru dizisinin konusu ve oyuncuları dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. Aynı zamanda dizinin uyarlama olup olmadığı da merak ediliyor. Peki Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? İşte Kasaba Doktoru dizisi hakkında merak edilenler...

09.03.2022-21:55 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-21:56) Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Kasaba Doktoru dizi konusu ve oyuncuları

TRT 1’in yeni dizilerinden birisi olacak olan Kasaba Doktoru dizisi son zamanların gündem olan yapımlarından birisi olmayı başardı. Yapımcılığını ARC Yapım’ın üstlendiği Kasaba Doktoru’nun nasıl bir hikayeye sahip olduğu ve oyuncu kadrosunun hangi isimlerden oluşturduğu dizi severlerin en çok merak ettiği konular arasında bulunuyor. Kasaba Doktoru dizisinin uyarlama olup olmadığı da arama motorları üzerinden araştırılıyor.

Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama?

Yakın bir zaman içerisinde TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kasaba Doktoru dizisinin Kore yapımı olan Dr. Romantic dizisinden Türkiye’ye uyarlanmış versiyonu olduğu öğrenildi. Başrollerinde Ozan Akbaba ve Hazal Subaşı’nın bulunduğu dizinin konusu ve oyuncu kadrosu da merak ediliyor.

Kasaba Doktoru dizisi

Kasaba Doktoru dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Konusu hakkında henüz net bir bilginin bulunmadığı Kasaba Doktoru’nun oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba (Ali), Hazal Subaşı (Leyla), Deniz Can Aktaş (Ömer) ve Vildan Atasever (Mine), Sinan Albayrak’ın (Yalçın) gibi isimleri yer alacağı ifade ediliyor. Alınan son bilgilere göre ise dizinin kadrosuna Özgün Karaman (Bora), Barış Yıldız (Turgut) ve Sinan Demirer (İhsan) gibi isimler de dahil edildi.

Kasaba Doktoru dizisinin Mart ayı içerisinde TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlaması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal