Kenan İmirzalioğlu'nun yeni dizisi Gri oyuncu kadrosu ve konusu

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu, ekranlara 'Gri' dizisiyle dönmeye hazırlanıyor. Dijital platformda yayınlanacak olan dizinin en çok kadrosu ve konusu merak ediliyor. Peki, Gri dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte merakla beklenilen 'Gri' dizisinin tüm detayları..

09.03.2022-21:36 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-17:29)

Bir süredir setlerden uzak olan olan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 'Gri' isimi bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bu güne kadar gelen tekliflere ve projelere sıcak bakmayan İmirzalioğlu, bilindiği üzere TV ekranlarının vazgeçilmez yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'i başarıyla sunuyordu.

Kenan İmirzalioğlu'nun yeni dizisi Gri

OGM Pictures'in bir projesiyle görüşme içerisine giren ve senaryoyu okuduktan sonra 'Gri' isimli dizi projesine evet diyen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, hayranlarının karşısına yeni bir diziyle çıkmak için sabırsızlanıyor. Dijital medya platformunun bir projesi olan Gri dizisinde rol alacak olan ünlü oyuncunun oynayacağı dizinin kadrosu ve konusu da özellikle oyuncunun sevenleri tarafından merak edilmeye başlandı.

GRİ DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCULARI

Türkiye’de yeni giriş yaparak yayın hayatına başlayan Disney Plus'ta yayınlanacak olan Gri dizisinin yönetmeninin Taylan Biraderler olduğu öğrenildi. Yapımcı firma olarak projeye OGM pictures imza atarken dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı belirtildi. Dizinin kadrosu ve konusu ile ilgili detaylar hakkında henüz net bir bilgi bulunmazken usta oyuncunun dizide kendi adını kullanacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. 

Gri dizisi ne zaman başlayacak?

Disney plus isimli dijital platformda yayınlanacak Gri dizisinin çekimlerine Nisan ayında başlanacağı bildirilirken kadro seçimleri tamamlandıktan hemen sonra da dizinin tanıtım fragmanı üzerinde bir hazırlık yapılacağı kaydedildi. Kenan İmirzalioğlu'nun merakla beklenilen Gri dizisinin 2022 yılının yeni sezonunda ekrana gelmesi planlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal