Sibel Can'la aşk yaşayan Emir Sarıgül'ün eski eşi şiddete maruz kaldığını yıllar sonra itiraf etti!

Ünlü iş insanı Emir Sarıgül'ün eski eşi Fatoş Altınbaş'ın Kadınlar Günü'ndeki manidar paylaşımları sosyal medyada olay oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

10.03.2022-16:47 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-16:47) Sibel Can'la aşk yaşayan Emir Sarıgül'ün eski eşi şiddete maruz kaldığını yıllar sonra itiraf etti!

Ünlüler camiasında pek çok kişiyle birliktelik yaşayan ünlü iş insanı Emir Sarıgül, başarılı iş hayatının yanı sıra özel hayatıyla magazin gündemine sık sık düşen isimler arasında yer alıyor. Eski spiker Buket Aydın'la birliktelik yaşayan  ve daha sonrasında da Sibel Can'la aşk yaşamaya başlayan ünlü iş insanının eski eşi Fatoş Altınbaş sessizliğini bozdu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Altınbaş, kimsenin bilmediği bir gerçeği ilk kez paylaşarak takipçilerine duyurdu. Ünlü ismin sarf ettiği sözler ise Sarıgül'ün aşk yaşadığı isim olan Sibel Can'ı akıllara getirdi. 

Altınbaş: Psikolojik şiddet de cezalandırılmalı 

Emir Sarıgül'le yıllar önce yolunu ayıran Fatoş Altınbaş, evliliği zamanında geçirdiği zor günlerden üstü kapalı bir şekilde bahsetti. Altınbaş kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; ''Eski eşimin şiddetine maruz kalmış ve halen kalan bir kadın olarak bunu yaşayan tüm kadınların yanındayım. Defalarca uzaklaştırma kararı aldırarak, baskılara boyun eğmeden mücadelemi adli makamlarda vermeye devam edeceğim. Sadece fiziksel değil psikolojik şiddet de eşit derecede cezalandırılmalı'' diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarıgül'ün psikolojik şiddetine maruz kaldığını açık açık söyleyen Altınbaş'ın ardından gözler Sarıgül'le Sibel Can çiftine çevrildi. Hala gözlerden uzak aşk yaşadığı bilinen ve henüz el ele görüntülenmeyen ünlü çiftin ilişkilerinin devam ettiği düşünülürken, Sarıgül veya Sibel Can cephesinden konuya ilişkin bir açıklama gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Emir Sarıgül'ün eski eşine şiddet uyguladığı ortaya çıktı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal