Bir Dönem Emir Sarıgül'le Aşk Yaşayan Buket Aydın Şimdilerde Sibel Can'la Birliktelik Yaşayan Eski Aşkını Topa Tuttu!

Bir dönem Emir Sarıgül'le aşk yaşayan Buket Aydın şimdilerde Sibel Can'la birliktelik yaşayan eski aşkını topa tuttu!

15.02.2022-16:53 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-17:46) Bir Dönem Emir Sarıgül'le Aşk Yaşayan Buket Aydın Şimdilerde Sibel Can'la Birliktelik Yaşayan Eski Aşkını Topa Tuttu!

Ekranların sevilen yüzleri arasında yer alan başarılı spiker Buket Aydın, uzun süre boyunca başarıyla yürüttüğü kariyerini noktaladı. Son olarak yer aldığı Kanal D'deki görevinden istifa eden ve eşinden tek celsede ayrılmaya karar veren başarılı sunucu, kariyerindeki bu radikal değişimden sonra hep özel hayatıyla gündeme gelmeye başladı. Sosyal medya hesaplarından yaptığı dekolteli paylaşımlar ve yaşadığı aşklarla hem magazine hem de sosyal medyaya damgasını vuran ünlü spikerin son paylaşımı ise kafaları karıştırdı. İşinden ve eşinden ayrıldıktan sonra, Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le yeni bir aşka yelken açmıştı. 

AYDIN: SEVGİ ÇOK GÜZEL BİR ŞEY

Emir Sarıgül'le geçtiğimiz aylarda aşk yaşayan ve bu yaşadığı aşk sonrasında hiçbir şekilde konuşmak istemeyen Buket Aydın'ın son paylaşımı olay oldu. Buket Aydın'la ayrıldıktan sonra ünlü şarkıcı Sibel Can'la aşk yaşamaya başlayan Emir Sarıgül yaşadığı bu ani aşkla ünlü spikeri üzdüğü öne sürülmüştü. Önceki gün 14 şubat sevgililer gününde bir paylaşımda bulunan Aydın, herkesin sevgililer gününü kutlarken çarpıcı açıklamalarda bulundu. ünlü spiker; ''Herkesin 14 Şubat Sevgililer Gününü kutluyorum. Gerekirse kuşu sevin, köpeği sevin, kediyi sevin... Karaktersiz habeş maymunlarını tepenize çıkaracağınıza bunları sevin daha iyi. Sevgi çok güzel bir şey...'' sözleri eski aşkı Emir Sarıgül'e mi diyor fikrini akıllara getirdi. Buket Aydın'ın bu çarpıcı açıklamalarından sonra ünlü ismin bir başka paylaşımda bulunup bulunmayacağı da merak konusu oldu.

buket aydın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal