Merve Boluğur'un Dans Ettiği Görüntüleri İzlemeyen Eski Manken Yaşar Alptekin'in Hareketi Bülent Serttaş'a Benzetildi

Son yıllarda maneviyata yönelen eski manken Yaşar Alptekin'in katıldığı programda Merve Boluğur'un dansına bakmamak için sarf ettiği çaba sosyal medyaya damgasını vurdu.

15.02.2022-15:59 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-17:47)

Doksanlara damgasını vuran ünlü manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, ilk çıkış yakaladığı günlerde büyük bir ilgi ve alakayla karşı karşıya kaldı. Keşfedilen ve hem mankenlik hem de oyunculuk yapan Alptekin, sonraki yıllarda maneviyata yönelerek paylaşımlarda bulundu. Eski mankenin son hali sosyal medyaya damgasını vururken, Yaşar Alptekin TV8 ekranlarında yayınlanan 2.sayfa isimli magazin programına konuk oldu. Hayatı hakkında bilinmeyen yönleri dile getiren ünlü isim, yakın zamanda kaybettiği eski eşi hakkında da duygu dolu sözler sarf etti. Programda ünlü oyuncu Merve Boluğur'un dans ettiği görüntülerin ekranlara yansıtıldığı sırada Alptekin'in verdiği tepki ise sosyal medyaya ve magazin gündemine damgasını vurdu.

EŞİNİ HATIRLAYINCA DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Başarılı manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, birçok şeyi geride bırakarak kendine yeni bir yol çizdi. Alptekin'in yaşadığı bu değişim başta yakınları olmak üzere hayranlarını da büyük şaşkınlığa uğratırken, eski manken televizyon programına katıldı. 2020 yılında kaybettiği eşinin halen daha acısını yaşadığını anlatan Alptekin, her yerde onu aradığını söyleyerek duygu dolu anlar yaşadı. Yıllar önce evlenen ve sonrasında boşanan Alptekin'le eşi, uzun bir aranın ardından yeniden kavuşmuş fakat sonrasında da vefat etmişti. Eski manken konuya ilişkin; ''Nilgün'le en çok birlikte sohbet etmeyi özlüyorum. Ayrı şeyleri severdik ama ortak noktada buluşuyorduk. Biz iki kişi bir oluyorduk. Olgunlaştıkça da düzeldi bir sürü şey. Son iki sene bir ömre bedeldi. Çok güzel geçti. Hayat bir şekilde devam ediyor tabi ama unutamazsınız. Beni ancak annesini, babasını, eşini kaybeden insanlar anlar. Her şeyde onu arıyorsunuz. Kalbimden çıkaramadım ki yüzüğümü çıkarayım'' diyerek de duygu dolu anlar yaşadı. 

yaşar alptekib

VİDEOYU İZLEMEDİ

Yaşar Alptekin'in kaybettiği eşinin ardından sarf ettiği sözlerden sonra, magazin programında ünlü oyuncu Merve Boluğur'un dans ettiği görüntüler yorumlanmak için izlendi. Eski mankenin videoyu izlememesi ve çayını içerek programa devam etmesi, aylar önce İbo Şov'da oryantal Didem'in performansını izlememek için çaba sarf eden Bülent Serttaş'ı akıllara getirdi. Ünlü manken vasiyetini de açıklayarak; ''Vasiyetimi yazdım. Kızıma; kütüphanemdeki kitaplar, tespih koleksiyonum, kıyafetlerim nereye gidecek belirttim. Satılması kesinlikle yasak olan şeyler var, ‘Bunları satma’ dedim. Evim satılmayacak bahçede torunlarım için ağaçlar yetiştirdim. Torunlarım orada meyve yerken ‘dedemden Allah razı olsun’ desinler. Cenaze programı da hazırladım, duasından emin olduğum insanların isimlerini verdim. Yardım derneğiyle Suriye’ye giderken hazırladım hepsini'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal