Ünlü Spiker Buket Aydın'ın Çok Konuşulacak Pozları!

Ünlü haber spikeri Bukey Aydın sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlarına devam ediyor. Çıktığı tatilde boy boy pozlarını hesabı üzerinden paylaştı. Pozları kariyerinin önüne geçti!

30.08.2021-15:20 - (Son Güncelleme: 30.08.2021-15:50)

İddilalı dekoltesi ve derin yırtmacı ile şaşırtan ünlü haber spikeri Bukey Aydın sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlarına devam ediyor. Çıktığı tatilde boy boy pozlarını  hesabı üzerinden paylaştı. Giydiği kıyafetler ve cesur pozları şaşırttı. Kariyer hayatını hiçe sayarak tepki alacak fotoğrafları yayımladı.

Haber spikeri Buket Aydın aşk hayatıyla ve iddialı paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyordu.

Emir Sarıgül'le bir dargın bir barışık devam eden olaylı ilişkisi adından sıkça söz ettiren  Aydın, sorulara, 'Ben artık özel hayatımla ilgili konuşmama kararı aldım. Artık işimle anılacağım bir yıl olsun istiyorum. Benden laf alamazsınız' demişti. 

Şimdilerde ise çıktığı tatilden karelerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı, ancak sunucu yaptığı açıklama ile ters düştü. Çünkü verdiği bu pozlar işi ile gündeme gelmesinin önüne çoktan geçti bile! Takipçileri ise attığı paylaşımlara beğeni yağdırdı elbisesi ile tam not aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal