Şarkılar Bizi Söyler 12 Mart 2022 Cumartesi yeni bölüm konukları belli oldu

Kanal D’nin sevilen müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in 12 Mart 2022 Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünde yer alacak konukları belli oldu. Peki Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kimler? İşte sorunun yanıtı...

09.03.2022-21:38 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-21:39) Şarkılar Bizi Söyler 12 Mart 2022 Cumartesi yeni bölüm konukları belli oldu

Kanal D’ye bir süredir yayın hayatına devam eden sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler’in 12 Mart 2022 Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünde hangi isimlerin konuk olacağı bir çok izleyenin gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Her hafta ağırladığı ünlü isimlerle birlikte ekranları başındaki milyonlarca seyirciye müzik ve eğlence ziyafeti çektiren Şarkıkar Bizi Söyler’in yeni bölümünde kimleri yer alacağını öğrenmek isteyenler intenet üzerinden araştırmalarına devam ediyor.

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kimler?

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm

Yapımcılık görevini PH Yapım ve Poll Production’un ortaklaşa yaptığı Şarkılar Bizi Söyler’de sunucu olarak Sibel Can ile Hakan Altun yer alıyor. Hüsnü Şenlendirici’nin müzisyenlik ustalığını gösterdiği programın ‘’Karadeniz Gecesi’’ konseptiyle yayınlanacak olan yeni bölümünde Tuğçe Kandemir, Niyazi Koyuncu, Sinan Yılmaz ve Selçuk Balcı konuk olarak bulunacaklar.

Sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler’in yeni bölümü 12 Mart 2022 Cumartesi günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal