TRT 1 Kara Tahta dizisi ne zaman başlayacak? TRT 1 yeni dizisi Kara Tahta yayın tarihi belli oldu

Geçtiğimiz aylarda TRT 1'de başlayacağı konuşulan yeni dizi Kara Tahta'nın yayın tarihi belli oldu. Miray Daner ve Furkan Andıç'ın yeniden ekranlara dönmesine vesile olan dizinin hazırlıkları ise tüm hızıyla devam ediyor. Peki, Kara Tahta dizisi ne zaman başlayacak? TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizinin kadrosunda birçok tanıdık isim yer alıyor.

08.03.2022-20:12 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-17:13) TRT 1 Kara Tahta dizisi ne zaman başlayacak? TRT 1 yeni dizisi Kara Tahta yayın tarihi belli oldu

TRT 1'de yayın hayatına başlayacağı konuşulan Kara Tahta dizisinin geçtiğimiz aylarda hazırlıklarının başladığı söyleniyordu. Yayın tarihi o zamanlar belli olmayan dizinin ne zaman televizyon ekranlarındaki yerini alacağı ise merak ediliyordu.

Kara Tahta dizisi

Kara Tahta dizisi ne zaman başlayacak?

Dizinin haberlerinin çıkmaya başlamasından beri yayın tarihi merak edilen unsurlar arasındaydı. Başrollerinde yer alan iki başarılı oyuncunun hayranları dizinin televizyon ekranlarına gelmesini sabırsızlıkla bekelerken açıklanan yayın tarihiyle, Kara Tahta dizisinin ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Kara Tahta dizisi, 'Kuruluş: Osman', 'Sadakatsiz', 'Oğlum' ve 'Son Nefesime Kadar' dizilerinin yayınlandığı Çarşamba akşamında yarışa dahil olurken ilk bölümüyle 30 Mart'ta TRT 1 ekranlarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

Kara Tahta Irmak

Kara Tahta oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Başrollerini, Furkan Andıç'ın ve Miray Daner'in paylaştığı dizide Çiçek Dilligil, Cengiz Bozkurt, Onur Durmaz gibi başarılı birçok isimde yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Kara Tahta Atlas

Kara Tahta dizisinin konusu nedir?

30 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizide Furkan Andıç, Atlas karakterine can verirken; Miray Daner ise Irmak karakterine hayat vermektedir. İkilinin hayat vereceği karakterler, okul yıllarında aşk yaşayan fakat daha sonra birbirlerinden kopan ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski aşık olarak hikayede yer alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal