Sadakatsiz bugün var mı, yok mu? 9 Mart 2022 Kanal D yayın akışı ile Sadakatsiz yeni bölüm bugün neden yok?

Her Çarşamba Kanal D ekranlarında izleyici karşısına geçen dizisi Med Yapım imzalı Sadakatsiz dizi 51. bölümüyle ekrana geldi. Dizi severler tarafından merakla takip edilen dizinin bu hafta ekranlarda olmayacağı haberi üzerine izleyiciler 52. Bölümün ekranda olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Sadakatsiz bu hafta var mı, yok mu? Sadakatsiz yeni bölüm bugün neden yok? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

09.03.2022-16:54 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-16:55) Sadakatsiz bugün var mı, yok mu? 9 Mart 2022 Kanal D yayın akışı ile Sadakatsiz yeni bölüm bugün neden yok?

Sadakatsiz her hafta yayınlanan yeni bölümleriyle izleyenleri meraklandırmaya devam ediyor. Sadakatsiz dizinin sevenlerine üzücü bir haber verdi. 52. Bölüm fragmanı yayınlanan dizinin 9 Mart Çarşamba günü ekrana gelip gelmeyeceği araştırılmaya başladı. Dizi severler tarafından merakla takip edilen dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Dram ve psikolojik gerilim türündeki Sadakatsiz dizisinin önümüzdeki günlerde yayınlanmaya devam edip etmeyeceği de merak ediliyor. Her hafta merakla beklenen dizinin bu hafta neden yayınlanmayacağı da merak konusu oldu. Peki, Sadakatsiz bu hafta var mı, yok mu? Sadakatsiz yeni bölüm bugün neden yok? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Sadakatsiz bu akşam var mı?

Geçtiğimiz hafta 51. bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisi her hafta Çarşamba günleri izleyicileriyle buluşuyor. Dizinin 9 Mart Çarşamba günü izleyici ile buluşması bekleniyor. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizi kısa sürede kendini izleyiciye sevdirmeye başardı. Aldığı reytinglerle zirvede yerini alan dizinin yeni bölümleri sabırsızlıkla bekleniyor. 52. bölüm fragmanı yayınlanan dizi 9 Mart yayın akışında yer almadı. Akışta diziyi göremeyen izleyiciler merakla dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırmaya başladı.

sadakatsiz 3Med Yapım imzalı dizi bu hafta ekranlarda olmayacak. Med Yapım tarafından konu hakkında yapılan açıklama şu şekildedir: ''Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…” 

9 Mart Kanal D yayın akışı

07:00 Sihirli Annem

09:00 Neler Oluyor Hayatta?

11:00 Yaprak Dökümü

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Arka Sokaklar

18:45 Kanal D Ana Haber

20:00 Üç Kız Kardeş

23:15 Sadakatsiz

01:15 İntikam Ateşi

02:45 Gelinim Mutfakta

05:05 Küçük Ağa

sadakatsiz 1Sadakatsiz 51. bölüm özeti

Hastanede yaşanan problemler sonrasında gerçekleri ortaya çıkarma konusunda kararlı olan Asya’nın yaptığı hamle, herkesi ters köşeye düşürür. Asya’nın aklına soktuğu şüphe Derin’i Volkan ile yüzleşmeye iterken, Gönül Asya’nın gidişine engel olmaya yine de kararlıdır. Selçuk, Nil ile mutluluk peşinde koşarken, Ceren konusunda köşeye sıkışmaktadır.  

Dengeler değişirken Derin’in tavrı Ali’yi babasıyla kalmak konusunda daha da güç bir duruma sokar. Asya’nın son kararı merakla beklenirken Aras’la çıktığı yolda beklediğinden çok daha büyük engellerle karşı karşıya kalır.

sadakatsiz 2Sadakatsiz dizi konusu

Cansu Dere tarafından canlandırılan Asya karakteri dizi ana karakteri olarak karşımıza çıkmaktadır. Dizinin başlangıcı Asya ve eşinin aile ilişkilerini ekrana yansıtmaktadır. Başarılı bir doktor olan Asya, mutlu evliliği arkasındaki sırları bir bir ortaya çıkarmaya başlar. Volkan’ın atkısında bulduğu saç teli ile evliliği hakkında endişelere kapılan Asya, olayın peşine düşmektedir. Eşinin peşine düşe Asya, sır perdesini aralarken gördükleri karşında şok geçirir. Eşi Volkan tarafından uğradığı ihanetten haberi olmayan tek kişinin Asya olması durum karşısında şaşırmasına neden olur. Arkadaşlarının neredeyse tamamının da bu ilişkiden haberdar olup yaşananlara tanıklık etmesi, Asya karakterinin oyuncu kadrosundaki hemen herkese karşı ciddi güvensizlikler yaşamasına sebebiyet vermiştir.

Ortaya çıkan yasak ilişki sonrasında Volkan’ı zorlu günler beklerken; Asya bu durumdan hiç etkilenmemiş bir şekilde günden güne daha çok güçlenmektedir. Bu olaylar hiç yaşanmamış gibi yaşantısına devam eden Asya oğlu Ali ile sıkıntılı süreçler içerisine girer. Oğulları Ali’nin dengesinin bozulmasıyla karşılaştığı sıkıntılar da boşanma evresinde olan ya da boşanan eşlerin çocuklarında oluşacak semptomlar hakkında pek çok ipucu vermektedir. Sadakatsiz dizisi ihanete uğramış bir kadının yaşadığı süreçlerini konu edinirken bazı mesajları da izleyicilere vermektedir.

Sadakatsiz oyuncu kadrosu

Cansu Dere – Asya

Caner Cindoruk – Volkan

Melis Sezen – Derin

Yeliz Kuvancı – Bahar

Olcay Yusufoğlu – Serap

Nazlı Bulum – Nil

Gözde Seda Altuner – Gönül

Taro Emir Tekin – Selçuk Dağcı

Alp Akar – Ali

Özge Özder – Derya

Burak Sergen - Haluk

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal