Sadakatsiz 9 Mart Çarşamba neden yok, neden yayınlanmıyor? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Her hafta Çarşamba günleri Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Sadakatsiz, bir kez daha Covid-19 nedeni ile yayınlanmayacak. Setin içinde Covid-19 vakası çıkmasından dolayı sete bir kez daha ara verildi. İzleyiciler ise yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Haberimizde detaylara yer verdik.

08.03.2022-14:30 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-14:31) Sadakatsiz 9 Mart Çarşamba neden yok, neden yayınlanmıyor? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

MED Yapım’ın başarılı projeleri içinde olan Sadakatsiz dizisi Covid-19 vakasının çıkması nedeni ile 9 Mart Çarşamba günü yayınlanmayacak. Dizide önceden 26 Ocak 2022, 21 Nisan 2021 ve 2 Aralık 2021 tarihlerinde de Covid-19 vakası nedeni ile sete ara verilmişti. Dolayısıyla dizinin yeni bölümleri yayınlanmamıştı. 

Sadakatsiz 9 Mart Çarşamba günü neden yok?

Kanal D’nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz, 9 Mart Çarşamba akşamı 52. bölümü ile  beklenirken yapımcılardan gelen açıklamalar doğrultusunda yayınlanmayacağı öğrenildi. Dizinin yeni bölümünde yer alması gereken sahneler virüs nedeni ile yetiştirilemedi. Bunun yanı sıra 52. bölümün fragmanı 6 Mart Pazar günü yayınlanması gerekirken yine yetişmeyen sahnelerden dolayı yayınlanamadı. 

Sadakatsiz neden yok

Sadakatsiz 52. Bölüm neden yayınlanmıyor?

Set ekibinde Covid-19 vakasının çıkması nedeni ile Sadakatsiz dizisinin bazı sahneleri yetiştirilemedi. Dolayısıyla dizinin yeni bölümü yayınlanamayacak. Yapım ekibi yaptığı paylaşımlar doğrultusunda tedbir alınmak amacı ile yeni bölümün yayınlanmayacağı bildirildi. 

Sadakatsiz 52. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sevilen dizinin yeni bölümü bu hafta virüs nedeni ile yayınlanamayacağı için izleyiciler yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Dizi yüksek ihtimalle 16 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal