Futbolcu Alpaslan Öztürk'le evli olan eski manken Ebru Şancı'dan korkutan itiraf: Gece kalkıp boğasım geliyor!

Eski manken Ebru Şancı'dan, katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalar geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

08.03.2022-14:23 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-14:23)

Bir döneme fiziği ve mankenliğiyle damgasını vuran Ebru Şancı, uzun yıllardır Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Alpaslan Öztürk'le mutlu bir beraberlik yaşıyor. Yaklaşık sekiz yıl önce nikah masasına oturan ve bu evliliğinden üç tane çocuğu olan Şancı, 2.sayfa isimli magazin programına konuk oldu. Katıldığı programda özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan eski mankenin futbolcu eşi hakkında söyledikleri ise herkesin ağzını açık bıraktı. 38 yaşındaki ünlü manken Ebru Şancı, 28 yaşındaki Alpaslan Öztürk'ü bazen boğmak istediğini dile getirdi. 

Şancı’nın açıklamaları herkesin ağzını açık bıraktı

TV8 ekranlarında yer alan 2.sayfa isimli magazin programına konuk olan eski manken Ebru Şancı, futbolcu eşi Alpaslan Öztürk hakkında bomba yaratan açıklamalarda bulundu. Canlı yayında hem sosyal medyaya hem de magazine bomba gibi düşen açıklamalarda bulunan Şancı; ''İyi ki evlenmişim, hiç pişman olmadım. Bazen gecenin bir yarısında kalkıp, boğasım geliyor ama yine de seviyorum kocamı. Her noktada delirebilirim ama sinirim beş dakika. Bende kin yok, uzatma yok, surat asma yok'' ifadelerini kullandı. Eşinin kendisini sık sık sinir ettiğini itiraf eden ünlü isim; ''Çok yapıyor ama ben de ona yapıyorumdur. Mesela onunla hiçbir şey izlenmiyor. Filmi 42'nci dakikasında açıyor, 'Bu film çok güzel' diyor. Kardeşim 42 dakika geçmiş, ben ne izleyeceğim? Filmi başından aç birlikte izleyelim. Bir açıyor; Spider-Man, Batman. Orada beni çok sinir ediyor'' şeklinde konuştu. Sekiz yıllık evliliklerinde hiçbir ortak noktalarını bulamadıklarını belirten Şancı; ''Fark ettim ki sekiz yıllık evliliğimizin sonunda hiçbir ortak noktamız yok. Bence her evlilik gibi hiçbir karı kocanın ortak noktası olduğuna inanmıyorum. Ortak noktamız çocuk. Ortak noktası olan zaten kankan oluyor, kocan olmuyor'' diyerek açıklamalarını noktaladı. 

Ebru Şancı'dan korkutan itiraf geldi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal