Müge Anlı aranan Ayşe Akbulut'a ne oldu, bulundu mu? Müge Anlı Ayşe Akbulut olayı detayları

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine ilginç olay yaşandı. Herkesi şaşkına uğratan olayda gelin kayınvalidesini kaçırdı. İzleyicileri şaşırtan olayın detayları haberimizde. İşte ayrıntılar.

08.03.2022-14:57 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-14:58) Müge Anlı aranan Ayşe Akbulut'a ne oldu, bulundu mu? Müge Anlı Ayşe Akbulut olayı detayları

Müge Anlı 'da aranan kayıp Ayşe Akbulut bulundu mu?

Ayşe Akbulut'un kaybından dolayı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan oğlu annesi için endişe duymaktadır. 63 yaşında olan Ayşe Akbulut, programda konuşulanlara göre gelini kayınvalidesini kaçırıp kendi babasıyla evlendirdi. 

Programa bağlanan gelinin babası ilk başta evlendiklerini inkar ederken daha sonra formalite evlilik yaptıklarını açıkladı. 

Müge Anlı Ayşe Akbulut

Ayşe Akbulut'un oğlu Ahmet Akbulut, eşi ile annesinin 2 ay önce taziye için Şanlıurfa'ya gittiklerini söyledi. Birkaç hafta sonra yalnızca eşi Nevşehir'e döndü. Bunun üzerine annesini merak eden adam eşine annesinin nerede olduğunu sordu. Bunun üzerine kadın 'babam ile anlaştılar, evlenecekler' yanıtını verdi. Ayşe Akbulut'un oğlu bunun üzerine annesinin durumunu merak ettiği için Müge Anlı programına katıldı. Anlattığı olayla herkesi şaşakına çevirdi. 

Ahmet Akbulut, babasını 2019 yılında kaybettiklerini annesinin bir daha evlilik düşünmediğini böyle bir durum olsa çekinmeden kendisine söyleyebileceğini ifade etti. Eşinin annesini kaçırmak ile suçlayan adam, Müge Anlı sayesinde bugün programda annesi ile buluştu. 

Müge Anlı programında yaşananlar herkesin ağzını açık bıraktı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal