Acun Ilıcalı konseyde neden yok, nerede ? 8 Mart Acun Ilıcalı Survivor Ada konseyine neden katılmadı, neden yok?

Survivor takipçileri bugün yayınlanacak olan bölümde Acun Ilıcalı'nın konseyde olmadığının görünce nedenini araştırmaya başladı. Peki Acun Ilıcalı konseyde neden yok? Haberimizde detaylara yer verdik.

08.03.2022-14:10 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-15:44)

Survivor’un bu akşamki bölümünde Acun Ilıcalı’nın yer almaması ve konseyi Murat Ceylan’ın sunması  izleyicilerin merakını uyandırdı. Peki Acun Ilıcalı konseyde neden yok?

Acun Ilıcalı neden konseyde yok?

Survivor’un yeni bölümünde yapılacak olan konseyde Acun Ilıcalı’nın yer almadığı görüldü. Onun yerine konseyi Murat Ceylan’ın sunması izleyicilerin meraklanmasına neden oldu. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’nın yakın arkadaşı Alpay Kazan vefat etmişti. Bu yüzden Survivor Panorama yayınlanmamıştı. Acun Ilıcalı’nın konseyde yer almamasının sebebinin de yakın arkadaşının cenaze töreni olduğu ortaya çıktı. Bir süredir kanser tedavisi gören ve verdiği mücadeleye yenik düşen Kazan'ı son yolculuğuna uğurlamak için harekete geçen Ilıcalı, Dominik'ten hemen İstanbul'a gitti. Ünlü televizyoncunun cenaze törenindeki son hali ise yürek burktu.

Alpay Kazan kimdir

Alpay Kazan kimdir? Öldü mü?

Alpay Kazan, Acun Medya İdari Koordinatörüdür. Geçtiğimiz günlerde Kazan’ın hayatını kaybettiği Hakan Hatipoğlu tarafından paylaşılmıştı. Kazan’ın cenazesinin 7 Mart 2022 Pazartesi günü saat 17.00’da Şakirin Camii’nde kalkacağı bildirilmişti.

Hakan Hatipoğlu, Kazan’ın vefatını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı “Başımız sağolsun Alpay Kazan’ı kaybettik. Mekanı cennet olsun.” Paylaşımı ile duyurdu. Acun Ilıcalı’nın oldukça yakın arkadaşı olan Alpay Kazan için Fenerbahçeli taraftarlar başsağlığı dileklerini iletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal