Survivor 2022 birleşme partisi ne zaman olacak? Acun Ilıcalı merak edilen tarihi açıkladı

Hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu Acun Ilıcalı 'nın yapmış olduğu Survivor All Star 2022 programında birleşme partisi için heyecan başladı. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı tarafından çok yakın bir zamanda birleşme partisi yapıyoruz açıklamasını yaptı. 2022 Survivor All Star birleşme partisi tarihi belli oldu mu? Survivor All Star birleşme partisi ne zaman? sorularının cevaplarını haberimizin içeriğinde sizler için derledik..

02.03.2022-18:45 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-12:32) Survivor 2022 birleşme partisi ne zaman olacak? Acun Ilıcalı merak edilen tarihi açıkladı

Survivor 2022 yarışması hız kesmeden heyecan dolu dakikalar ile ekranlarımıza gelmeye devam etmektedir. Şampiyonun ve büyük ödülü kazanan kişinin belli olacağı yarışmada adalar arasındaki birleşmenin yaşanacağı birleşme partisinin yapılmasına da çok az bir zaman kaldı. Birleşme partisinin hangi tarihte yapılacağını merak eden izleyenler de Survivor birleşme partisi ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için araştırma yapmaya başlamıştır. Peki Survivor 2022 birleşme partisine zaman yapılacak? sorusunun cevabını sizler için araştırdık ve detaylı olarak haberimizin devamında yer verdik. 


Survivor 2022 birleşme partisi tarihi belli oldu mu?

Tam 22 yarışmacının yer alacağı birleşme partisi ile ilgili konuşarak bazı detayları açıklayan Acun Ilıcalı, '' Adalar arası yapılan birleşme partisi bizim için adeta Survivor 'ın da başlama düdüğü olacak. Yapacağımız birleşme partisine ise sadece 22 yarışmacımız katılabilecek. Yani her iki takımdan da 11 kişi bu partide olacak. Arkadaşlar Survivor 'da hızlı eleme dönemine geçmiş bulunuyoruz. Bundan sonra artık haftada 2 kere eleme yapacağız. '' şeklinde konuştu.


Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, ayrıca birleşme partisine özel olarak hazırladıkları sürprizin ne olduğunu da yarışmacılara açıkladı. Ilıcalı yapmış olduğu konuşmasında bu sene için yapacakları adalar arası birleşme partisinde yakışıklı popçu Edis 'in adaya gelerek yarışmacılar için sahne alacağını belirtti. Bütün bu açıklamaların yanı sıra Acun Ilıcalı, bir uçak dolusu seyircinin de adaya gelerek partiye eşlik edeceklerinin müjdesini verdi.

Yapmış olduğu bütün bu açıklamaların ardından hem yarışmacılar hem de seyirciler tarafından çok fazla merak edilen ve heyecan içinde beklenen birleşme partisinin ne zaman yapılacağı sorusunu da yanıtlamayı ihmal etmeyen Acun Ilıcalı, bu sezon yapılacak olan birleşme partisinin net tarihini verdi ve partinin Mart ayının son haftasında yapılacağını açıklayarak bütün merakları giderdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal