Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy kimdir, kaç yaşında? Emir Ersoy nerelidir, mesleği ne? Emir Aksoy biyografisi

Geçen hafta Emir Ersoy ile dünya evine giren Gökçe Bahadır'ın hamilelik iddiaları gündeme gelmişti. Bu iddiaların üzerine TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında Emir Ersoy'la görüşme sağlandı ve çıkan haberlerin gerçek olmadığı doğrulandı. Ortaya atılan hamilelik iddialarına cevap vermesinin ardından Emir Ersoy yeniden gündeme geldi. Peki, Emir Ersoy kimdir? Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

02.03.2022-17:01 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-14:16) Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy kimdir, kaç yaşında? Emir Ersoy nerelidir, mesleği ne? Emir Aksoy biyografisi

Geçtiğimiz hafta Gökçe Bahadır'la hayatlarını birleştiren Emir Ersoy, Gökçe Bahadır'ın hamilelik iddialarının doğru olmadığını dile getirdikten sonra yeniden konuşulmaya başlandı. Birçok kişi tarafından merak edilen Emir Ersoy hakkında araştırmalar yapılıyor. peki, Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy kimdir? Emir Ersoy kaç yaşında ve nerelidir? İşte merak edilenler...

Emir Ersoy kimdir

Emir Ersoy kimdir?

Emir Ersoy 1977 yılında, Ekim ayının 14'ünde İstanbul'da doğdu. Şu anda 44 yaşında olan Ersoy, Calypso Kralı lakabıyla tanınan Metin Ersoy'un oğludur. Öğrenim süreci sırasında babasıyla sahnelerde yer alarak müzik hayatına ilk adımlarını attı. Latin, Caz, Pop, World ve elektronik tarzlarda müzik yapan Emir Ersoy, ismi 'Senfonik Salsa2 olan ilk konserini verdi.

Yıllar 1998'i gösterirken Cüneyt Akgün ile 'Mojito' adlı Latin-Jazz grubunu kurdu. Bu isim adı altında Türkiye'de birçok yerde konserler verdiler. 2004 yılında Türkiye'ye gelen Brezilyalı şarkıcı Mariane Cidreira Reis iler konser performansları ve stüdyo kayıtları gerçekleştirdi.

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Düğün fotoğrafı

Latin-Jazz üzerine çalışmalarına devam ettiği yıllarda pek çok Türk Pop sanatçısı, müzisyeni ve grubuyla da sahne çalışmalarında yer aldı. Çalışmalarda birlikte yer aldığı Türk Pop sanatçılarının arasında Bengü, Tarkan, Gülşen, Cüneyt Akgün, Keremcem, Sibel Tüzün, Saad Chemmari, Tuğba Özerk ve babası Metin Ersoy gibi daha birçok isim bulunmaktadır.

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Düğün

2007'de Saad Chemmari, Gülcan Altan ve Cüneyt Akgün'ün albümlerinin aranjörlüğünü yaptı. Ardından 2008 yılında Cuban Portrait adını verdiği Latin-Jazz tarzındaki ilk albümünün kayıtlarını da tamamladı. Daha sonra ise Akın Eldes ve İlkin Deniz'in albümlerinin mix ve masteringlerini yaptı.

Tüm bu çalışmalarının ardından kendi kariyerinin üzerine gitmek isteyen Emir Ersoy'un, 2009'da daha önce tamamlamış olduğu ve Latin-Jazz albüm özelliğini taşıyan 'Cuban Portrait' ismindeki albümünü Soulfulworks Records etiketiyle piyasayadaki yerini aldı. Yine 209 yılı içerisinde Türk Metal grubu Sexen ile çalıştı.

Solo konserlere çıkmaya devam eden Ersoy, aynı zamanda da Salsa Orkestrası projesi olan 'Projecto Cubano' ile sahne almaya devam etti.

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy Düğün karesi

2010'da ise Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Funda Arar, Metin Ersoy, Ayça Varlıer, Yaşar, Deniz Seki, Kubat, Tuğba Özerk ve Emre Altuğ gibi Türk Pop müziğinin önemli isimleriyle yapmış olduğu '10 Şarkı 10 Şarkıcı ile Yaşama Bir Şans Ver' albümü Soulfulworks Records etiketiyle piyasadaki yerini alırken, çalıştığı şarkıcıların da katkılarıyla elde edilen geliri sahipsiz sokak hayvanlarına katkı için Barınak Gönüllüleri Derneği'ne bağışladı.

2010 yılının Aralık ayında ise Bursa Senfoni Orkestrası'yla birlikte Bursa'da yeni yapılan Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde Türkiye'deki ilk Senfonik Salsa konserini verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal