Evlilik Hakkında Her şey İsimli Dizinin Başrolü Gökçe Bahadır İkinci Kez Nikah Masasına Oturuyor!

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır, dolu dizgin aşak yaşadığı sevgilisi Emir Ersoy'la evlenmeye karar verdi. İşte Bahadır'ın düğününe dair o detaylar...

05.02.2022-11:52 - (Son Güncelleme: 05.02.2022-11:52)

Ekranların sevilen yüzü Gökçe Bahadır, yer aldığı birçok projede gösterdiği oyunculuk performansıyla akıllara kazınan oyuncular arasında yer alıyor. Dijitalde, televizyonda ve beyaz perdede birçok projede yer alan güzel oyuncu, şu sıralar Evlilik Hakkında Her Şey isimli diziyle ekranlara geliyor. Başarılı oyunculuk performansıyla ilk çıkış yakaladığı günden bu yana isminden her zaman övgüyle bahsettiren ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl aşk yaşamaya başladığı müzisyen Emir Ersoy'la mutlu süren beraberliğini evlilikle taçlandırmaya karar verdi. 40 yaşındaki güzel oyuncu Ali Sunal'la 2011 yılındaki ilk evliliğinin ardından 2012 yılında boşanma kararı almış ve ünlü oyuncunun duyurduğu bu haber magazin gündeminde genişçe yer almıştı. Geçen yılların ardından ikinci kez nikah masasına oturmaya karar veren Bahadır'ın bu kararı vermiş olması yakın çevresinde de ünlü oyuncunun mutlu bir beraberlik sürdüğünün kanıtı olarak dile getirildi. 

25 ŞUBAT’TA EVLENECEKLER

Usta sanatçı Sezen Aksu'nun proje albümünde birlikte çalıştığı müzisyen Emir Ersoy'la bu vesileyle tanışıp aşk yaşamaya başlayan çift, şimdilerde düğün telaşı yaşıyor. 40 yaşındaki güzel oyuncu sevgilisi Ersoy'la 25 Şubat'ta İzmir Çeşme'de dünya evine gireceğini yakın dostlarına duyurdu. Küçük bir törenle evleneceklerini belirten ünlü oyuncu, 50 kişilik davetiyeyi yalnızca aile dostlarına ve yakın arkadaşlarına gönderdi. Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncu Gökçe Bahadır’ın nikahta nasıl gözükeceği ve nikaha dair sosyal medya hesabından yapacağı paylaşımları takipçileri arasında oldukça merak ediliyor. 

gökçe bahadır

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal