Boşanma Arifesinde Olan Ünlü Şarkıcı Sinan Akçıl'dan Evlenmek Üzere Olan Eski Aşkı Hadise'ye Olay Sözler!

Başarılı şarkıcı Sinan Akçıl uzun zaman önce aşk yaşamış olduğu sevgilisi Hadise için samimi açıklamalarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar...

05.02.2022-10:59 - (Son Güncelleme: 05.02.2022-14:12)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğine büyük katkı sağlamış olan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, son zamanlarda özel hayatıyla gündeme geliyor. Çalkantılı aşk hayatı sebebiyle çok konuşulan ve magazin gündemine çok sık düşen ünlü şarkıcı Akçıl, bu kez üzücü bir haberle magazin gündeminin tam ortasına düştü. Yıllardır uzun soluklu aşk yaşadığı eşi Burcu Kıratlı'yla bir dargın bir barışık olan Akçıl'ın ikinci kez boşanma davası açmak için harekete geçtiği ortaya çıktı. İlişkilerine bir şans daha veren ve ikinci kez nikah masasına oturarak her şeyin daha iyti olacağını düşünen çift, bir kez dahaa ayrılık kararı alarak üzücü haberi yakın dostlarına ve basına duyurdular. Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı sosyal medya hesabından Akçıl soy ismini silerken, ünlü şarkıcı da ilişkisi hakkında basın mensuplarına açıklama yaptı. Katıldığı televizyon programında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan şarkıcı; ''Bu karardan dönmem. Karşılıklı bir karar bu. Birisinin bir hamle yapması gerekiyor ya, o yüzden boşanma davasını ben açtım. Bu 3 yıl çok değerliydi. Ben sevdiğim kadınla iki kez evlendim ve asla pişman değilim. İyi ki bu iki evliliği yapmışım'' ifadelerini kullandı. 

AKÇIL'DAN MEHMET DİNÇERLER YORUMU 

Yaklaşık on yıl önce meslektaşı Hadise'yle aşk yaşamış olan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, boşanma arifesindeyken eski aşkı hakkında şaşırtan açıklamalar yaptı. Hadise'nin evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi Mehmet Dinçerler'in Akçıl'ın arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı konu hakkında; ''Çok düzgün bir çocuk, çok yakışan bir çift oldular'' diyerek konuya ilişkin düşüncelerini de dile getirdi.

,sinan akçıl hadise 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal