Sadakatsiz yeni bölüm bu hafta neden yok, neden yayınlanmıyor, bitti mi, final mi oldu? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Her Çarşamba Kanal D ekranlarında izleyici karşısına geçen dizisi Med Yapım imzalı Sadakatsiz dizi bu hafta sevenlerini üzdü. Dizi severler tarafından merakla takip edilen dizinin bu hafta ekranlarda olmayacağı haberi verildi. Geniş izleyici kitlesine sahip olan Sadakatsiz dizisinin bu hafta neden yayınlanmayacağı sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki, Sadakatsiz dizisi bu hafta neden yok? Sadakatsiz bitti mi? Sadakatsiz neden yayınlanmıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı…

07.03.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-16:59)

İngiliz yapımı olan Doctor Foster dizisinden uyarlama olarak ekranlarda yerini alan Sadakatsiz dizisi sıkı bir izleyici kitlesine sahiptir. Her hafta yayınlanan yeni bölümleriyle izleyenleri meraklandırmaya devam ediyor. Sadakatsiz dizinin sevenlerine üzücü bir haber verdi. Sadakatsiz’in önümüzdeki hafta ekranlarda olmayacağı söylendi. Dizi severler tarafından merakla takip edilen dizinin bu hafta neden yayınlanmayacağı konusunda araştırmaları hız kazandı. Peki, Sadakatsiz dizisi bu hafta neden yok? Sadakatsiz bitti mi? Sadakatsiz neden yayınlanmıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı haberimizde…

Sadakatsiz neden yok?

7 Ekim 2020 tarihinde yayın hayatına başlayan Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş gibi isimler yer alıyor.  Her hafta Çarşamba günleri Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizi kısa sürede kendini izleyiciye sevdirmeye başardı. Aldığı reytinglerle zirvede yerini alan dizinin yeni bölümleri sabırsızlıkla bekleniyor. Dram ve psikolojik gerilim türündeki Sadakatsiz dizisinin önümüzdeki günlerde yayınlanmaya devam edip etmeyeceği de merak ediliyor. Her hafta merakla beklenen dizinin bu hafta neden yayınlanmayacağı da merak konusu oldu. 

Sadakatsiz

Sadakatsiz bu hafta neden yayınlanmıyor?

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz dizisi aldığı reytinglerle Çarşamba gününün en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başardı. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, bu hafta ekranlarda olmayacağı haberini verdi. Berkay Ateş'in diziden ayrılmasından sonra, Sadakatsiz'de dengelerin değiştiği ortaya atılırken, diziye sağlık sorunlarından dolayı ara verildiği açıklandı. Sadakatsiz, yeni bölümüyle 16 Mart Çarşamba 20.00'de Kanal D ekranlarında yerini alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal