Alzheimer teşhisi konulduğu söylenilen usta sanatçı Muazzez Abacı'dan sevenlerine müjdeli haber geldi!

Türk Sanat Müziği'nin efsanevi ismi Muazzez Abacı'nın alzheimer olduğuna yönelik haberlere, usta sanatçı son noktayı koydu. İşte o detaylar...

07.03.2022-16:52 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-16:52) Alzheimer teşhisi konulduğu söylenilen usta sanatçı Muazzez Abacı'dan sevenlerine müjdeli haber geldi!

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla Türk Sanat Müziği'ne damgasını vuran usta sanatçı Muazzez Abacı, sektördeki en önemli isimler arasında yer alıyor. Bir döneme damgasını vuran ve güçlü sesiyle herkesi kendine hayran bırakan usta sanatçı Muazzez Abacı, uzun bir süredir Amerika'da yaşıyordu. Türkiye'den ve sahnelerden uzak kalan Abacı hakkında, önceki gün ses sanatçısı Onur Akay bomba bir iddia ortaya attı. Başarılı sanatçı Abacı'nın alzheimer olduğunu dile getirerek; ''Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu. Amerika’da olan sanatçımızın bu önemli rahatsızlığını bana söylediler. Çok çok üzüldüm. Benim en sevdiğim büyük sanatçımıza acil şifalar diliyorum'' ifadelerini kullandı. Bu haberden sonra ise Abacı'nın hayranları ve yakınları büyük bir üzüntüye kapıldı. İddiaların ardından çok geçmeden ise Muazzez Abacı'dan yanıt geldi. 

Abacı: Allah'ıma şükür aslan gibiyim

Alzheimer olduğu iddiasıyla gündeme bomba gibi düşen usta sanatçı Muazzez Abacı, sağlık durumu hakkında bir bilgilendirme yaptı. Başarılı sanatçı, Onur Akay'ın hakkında söylediği; ''Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu'' iddiasına son noktayı koydu. Abacı bu konu hakkındaki gelişmeyi açıklayarak; ''Allah’ıma şükürler olsun kızım Saba, Torunum Sera ile son derece mutluyuz, şu an sağlık olarak aslan gibiyim. Allah’ıma şükür hiçbir problemim yok. Sadece ülkemi ve dostlarımı özledim. Yakında onlarla da hasret gidereceğim. Bu haberi okuyup endişelenen tüm dostlarıma ve sevenlerime buradan selam ediyorum. Zaten Nisan ayı içinde Türkiye’ye dönüp müzik çalışmalarıma yeniden başlayacağım'' diyerek müjdeli haberi verdi. 

Muazzez Abacı'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal