Ezgi Mola neden saçlarını kestirdi? Ezgi Mola'nın imaj değişikliğinin sebebi belli oldu!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, senaryo gereği kendi saçlarını kısacık kesti. Başarılı oyuncunun hayranlarını ise inanmakta güçlük çekti. İşte o detaylar...

07.03.2022-15:03 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-17:16)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan başarılı oyuncu Ezgi Mola, her projede gösterdiği oyunculuk performansıyla her zaman isminden başarıyla söz ettiriyor. Canlandırdığı karakterlerle dizi ve filmlerin aranan yüzü haline gelen başarılı oyuncu Mola, şu sıralar TRT1 ekranlarının en sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda yer alıyor. Dizide Safiye karakterine hayat veren başarılı oyuncunun performansı ise, dizinin izleyicilerini ekrana kilitleyen en önemli faktörler arasında yer alıyor. Hem oyuncu kadrosu hem de dizinin senaryosunun gerçekliğinin bir arada olması nedeniyle yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Masumlar Apartmanı dizisinde bomba bir gelişme yaşandı. Rolüyle bütünleşen ünlü oyuncu Mola, senaryo gereği saçlarını kısacık kesti. 

Mola: Şakacıktan yaptım sandıysanız üzülürüm

İlk yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Masumlar Apartmanı dizisinin başrollerinden Ezgi Mola, senaryo gereği saçlarını kesti. Yeni yayınlanan fragmanda saçlarını kestiği görülen güzel oyuncunun, peruk saçları kestiği düşünülürken gerçek bambaşka çıktı. Ünlü oyuncu senaryoyu okuduktan sonra kendi saçlarını kesmeyi önerdi. Oyunculuğuyla göz dolduran yetenekli isim konu hakkında; ''Oynamaktan en keyif aldığım karakter Safiye. Böylesine başarılı bir senaryo, yönetmen ve ekiple denk gelebilecekken, bize karakteri daha da hissettirebilecekse bunu sahnede yapmalıyım hissi verdi. İyi ki de böyle oldu ve ben sahnede kendi saçlarımı kestim. Bu sezonun açık ara en iyi bölümü olduğunu, Safiye’yi daha iyi anlayacağımız bölümlerin geleceğini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı. Ezgi Mola'nın saçlarının kesilmiş halini gören takipçileri durumu şaka sanınca Mola; ''Şakacıktan yaptım sandıysanız üzülürüm! Şaka sevmem'' diyerek konuya ilişkin espri yaptı.

Ezgi Mola saçlarını kısacık kesti

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal