Güzel Oyuncu Ezgi Mola Kendisini Dolandıran Kişiye Dünyayı Dar Etti: Yakasına Yapıştım!

Masumlar Apartmanı'nın yıldız oyuncularından Ezgi Mola, katıldığı programda dolandırılma hikayesini anlatarak herkesi güldürdü.

19.02.2022-11:44 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-18:19)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Ezgi Mola, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla göz dolduran oyuncular arasında yer alıyor. Son zamanlarda rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı safiye karakteriyle binlerce kişinin kalbine dokunan ünlü oyuncu, pandemi nedeniyle ara verilen Alice Müzikali'ne de geri döndü. Geçtiğimiz aylarda güzel haberi duyuran ünlü oyuncu, şimdilerde tiyatro sahnesinde de sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Biletleri hızla tükenen müzikalde yer alan birbirinden ünlü isimler arasında ise; ''Enis Arıkan, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Serenay Sarıkaya ve Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim'' gibi oyunculuk alanında oldukça başarılı isimler var. 

MOLA: HERKESE ADAMIN DOLANDIRICI OLDUĞUNU SÖYLEDİM

Alice Müzikali'nin birbirinden yetenekli oyuncuları arasında yer alan Ezgi Mola, Enis Arıkan, Merve Dizdar, Serenay Sarıkaya ve Şükrü Özyıldız, hem müzikaldeki rol arkadaşı oldukları hem de sevdikleri bir arkadaşları olan İbrahim Selim'in programına gittiler. Katıldıkları programda eğlenceli dakikaların yaşandığı her anda ünlü oyuncu Mola, Selim'in ''Bugüne kadar yaptığın en büyük kerizlik neydi?'' sorusuna yanıt verdi. Herkesi kahkahaya boğan dolandırılma hikayesini anlatmaya başlayan güzel oyuncu; ''Ben dolandırıldım. 'Gümrükte kuzenim çalışıyor ürün mağazada 10 bin TL ise biz 2 bin TL'ye getiriyoruz' dedi. Ben de herkes için sipariş verdim. Parasını da yatırdım bu adam da mahalleden tanıdığım biriydi. Bir kafedeydik ve ben dolandırıldığımı anladım. Adamın kollarında kask üzerinde de korumalık montu varken yakasına yapıştım. Bizi öyle gören kafe çalışanları bulunduğumuz kış bahçesinin kapısını kapatıp bir daha gelmedi. Adam önümde yürüdü ve bankaya gittik. Ama yolda herkese adamın dolandırıcı olduğunu söyledim. Bankaya gittiğimizde hesabından 67 TL'si vardı. Dolandırıldığımı anladığımda cinnet geçirdim. Benim yatırdığım paraları başkalarına yatırmış. Sonra polis geldi, ben senetler aldım. Polis, adamın 17 suçtan davası olduğunu söyledi. Ama ben ertesi gün kendi yöntemlerimizle paramı aldım. Çok çirkinleştim, öyle olmam gerekiyordu. Şiddete başvurmadım, kötü söz söylemedim'' diyerek dolandırılma hikayesini anlattı. 

ezgi mola

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal