Masumlar Apartmanı'nın Gözde Oyuncusu Ezgi Mola Davalık Olduğu Musa Orhan Hakkında Suskunluğunu Bozdu!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola mahkemelik olduğu Musa Orhan davasının süreci hakkında konuştu. İşte o detaylar...

18.02.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 18.02.2022-11:09) Masumlar Apartmanı'nın Gözde Oyuncusu Ezgi Mola Davalık Olduğu Musa Orhan Hakkında Suskunluğunu Bozdu!

Ekranların sevilen yıldızı ünlü oyuncu Ezgi Mola, yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Başarılı oyuncu dizi, film ve tiyatro ayırt etmeksizin canlandırdığı karakterlerle izleyicide büyük bir beğeni toplarken şu sıralar rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisiyle kariyerinin altın çağlarından birini yaşıyor. Dur durak bilmeden sette koşturan ve pandemi nedeniyle ara verdiği Alice Müzikali'nin geri dönmesiyle daha yoğun bir çalışma rutinine sahip olan ünlü oyuncu, önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Hem Masumlar Apartmanı'ndan hem de Alice Müzikali'nden rol arkadaşı ve yakın dostu Merve Dizdar'la görüntülenen ünlü oyuncu ayaküstü gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmedi. Müzikalin yeniden başlamasıyla ilgili düşüncelerini paylaşan Mola; ''Tekrardan sahnelere döndüğümüz için mutluyuz. Seyircimiz yoğun ilgi gösteriyor. Darısı küçük tiyatroların ve küçük salonların başına'' ifadelerini kullandı.

MOLA: UZLAŞMAYI KABUL ETMEDİM

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, 2020 yılında hakkında açılan Musa Orhan davası hakkında da konuştu. İpek Er'e cinsel saldırıda bulunan ve daha sonrasında serbest bırakılan Musa Orhan hakkında yaptığı; ''Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyeyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhantutuklansın'' şeklinde yaptığı açıklama nedeniyle yargılanmasına başlanmıştı. Orhan'ın avukatının açtığı dava sonrasında konuya dair uzlaşmanın sağlanabileceği açıklandı. Buna göre Musa Orhan'ın avukatı; ''Mola özür mesajı yayınlasın'' dedi fakat ünlü oyuncu bunu kabul etmedi. Sonrasında ise davacı tarafın 50 bin TL karşılığında uzlaşma sağlayabileceğini söylemesi hakkında konuşan Mola; ''Uzlaşmayı kabul etmedim. Dava süreci bitmedi. Sonuçlanınca konuşalım'' açıklamasında bulundu.

ezgi mola 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal