Yıllar Sonra Aradığı Aşkı Cemal Güzelci'de Bulan Hülya Avşar Mutluluktan Liseli Aşıklara Döndü!

Güzel şarkıcı Hülya Avşar, yeni aşkıyla kameralara samimi bir şekilde yakalandı. İşte habere ilişkin o detaylar...

19.02.2022-11:06 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-11:06) Yıllar Sonra Aradığı Aşkı Cemal Güzelci'de Bulan Hülya Avşar Mutluluktan Liseli Aşıklara Döndü!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, ilk üne kavuştuğu günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor. Birçok dizi ve filmde rol almış şarkılar seslendirmiş ve televizyon programları sunarak herkesi kendine hayran bırakmış olan başarılı sanatçı Hülya Avşar, yıllardır gündem olmaya devam ediyor. Her yaptığı ve söylediği olay olan Avşar kızı, tüm yaşadığı polemikler ve yaptığı çıkışlara rağmen hala çok sevilen ve beğenilen isimler arasında yer alıyor. Başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak edilen güzel sanatçı, önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Yaptığı pek çok başarılı işin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme bomba gibi düşen Avşar kızı, tam tamına on iki yıl aranın ardından yeni bir aşka yelken açtı.

SEVGİLİ KRİTERLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Yaş almayan ünlüler arasında yer alan güzel şarkıcı Hülya Avşar, önceki gün yeni aşka yelken açtığı sevgilisiyle kameralara yakalandı. İş insanı Cemal Güzelci ile aşk yaşamaya başlayan ünlü sanatçıyla sevgilisi, romantik bir akşam yemeğinde sarmaş dolaş görüntülendi. Avşar'ı alnından öpen Güzelci'nin o anları da kameralara yansırken, taze aşıklar kendilerini inceleyen hiç kimseye aldırmadan koyu sohbete daldılar. Geçtiğimiz günlerde hayalindeki erkeği anlatan ünlü sanatçı ise; "Instagram'ı olan bir sevgili istemem! Ben erkeklere Instagram'ı yakıştırmıyorum, bana göre değil, spor yapmayan insanlar da bana göre değil. Sosyal medyada vakit geçiren erkekler de bana göre değil. Onun için o tarz biri hiç olmaz'' demişti. 

hülya avşar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal