Yol Verme Kavgası Sonucu Cinayetten Yargılanan Eski Futbolcu Sezer Öztürk Hakim Karşısına Çıktı!

Ünlü futbolcu Sezer Öztürk çıktığı mahkemede yaşanan kavga ve sonrasına dair detayları anlattı. İşte habere ilişkin o detaylar...

19.02.2022-10:32 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-11:03) Yol Verme Kavgası Sonucu Cinayetten Yargılanan Eski Futbolcu Sezer Öztürk Hakim Karşısına Çıktı!

Birçok başarılı takımda oynamış ünlü futbolcu Sezer Öztürk, Sancaktepe'de yol verme kavgası sonucu bir kişiyi öldürmekle suçlanıyor. Yargılandığı davada hakim karşısına çıkan ünlü futbolcu, olay gününe dair detayları anlattı. Sezer Öztürk, cinayetin yaşandığı gün yakın arkadaşı Ömer Genç ve ailesiyle hayvanat bahçesinden döndüklerini belirtti. Dönüş sonrasında iki üç arabanın yolu kapattıklarını dile getiren Öztürk, kavganın da tam bu nedenle başladığını öne sürdü. Yolun açılmasını istendiğini fakat karşı tarafın bu isteğe uymadığını söyleyen ünlü futbolcu ''bekle lan'' gibi bir karşılık aldıklarını, yine yol istediklerinde ise küfürler edildiğini dile getirdi. O an araba ailesiyle olduğunu belirten Öztürk, bir kişinin aracın arka kapısını açmaya çalıştığını fark edince arabadan indiğini ve kendisine yumruk ve sopalarla saldırıldığını belirtti. Olayı anlatmaya devam eden eski futbolcu; ''Ölenin de 2 çocuğu varmış. Ama bunu ben başlatmadım, sorumlusu ben değilim'' ifadelerini kullandı. 

ÖZTÜRK OLAY ANINI ANLATTI

Ünlü futbolcu Sezer Öztürk yaşanan arbede sırasında çok darbe aldığını belirterek, arkadaşı Ömer Genç'in havaya iki üç el ateş açtığını söyleyerek; ''Karşımızda 15-20 sarhoş insan var ve biz onlara karşı eşlerimizle mücadele ediyoruz'' dedi. Arbedenin sona ermesinden sonra eve doğru yola çıktıklarını ev ailelerini bıraktıktan sonra hastaneye gitmek için yola çıktıklarında yine aynı kişilerin yollarını kestiklerini söyleyerek; ''Araçtan indim. Maktul üzerime doğru geldiği sırada Ömer Genç'in 'abi silah var' sözleri üzerine silahımla hedef gözetmeksizin ateş açtım. Tekrar arabama bindim. Ömer Genç de havaya ateş açtı. Toplamda 10-12 el ateş açtık ve bunlardan biri maktul Halil İbrahim Scholten'e isabet etti. Olanlardan dolayı üzgünüm'' şeklinde konuştu. Eski futbolcunun bu ifadelerinden sonra yanında bulunan arkadaşı Genç de; ''Kalabalıktan birinin Sezer'in eşi ve çocuklarının olduğu arka kapıyı açmaya çalıştığını görünce indim. Başka biri de benim yolumu keserek, buranın kahramanı sen misin?' diyerek bana vurmaya başladı. Eşim beni kurtarmaya çalışıyordu. Çocuklarım yerde ağlıyordu. O an hepimizi öldüreceklerini düşündüm. Kalabalık bir kamyonete bindi. İçlerinden biri de, 'ez ez' diye bağırıyordu. Kaçmayı başardım ama Sezer tam kendinde olmadığı için ona çarptı'' ifadelerini kullandı. 

sezer öztürk

MAKTULÜN ANNESİ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yaşanan olay sonrası maktul Halil İbrahim Scholten'in annesi ise; ''Neyinden şikayetçi olayım. Allah'a havale ediyorum'' dedi. Hazırlanan iddianameye göre ise; Ailelerini bıraktıktan sonra olay yerine dönen Sezer Öztürk'ün Halil İbrahim Scholten'ın bulunduğu yere gittikleri ve Scholten'ın geri dönerek bir şantiye alanına kaçması sonrası aracından inen eski futbolcunun altı el ateş ettiği kaydedildi. Sezer Öztürk'ün toplamda ''17yıl 10 aydan 32 yıl 9 aya kadar hapsi istenirken, Ömer Genç'in ise; ''15 yıl 9 aydan 28 yıl 1 aya kadar'' hapis cezası isteniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal