Siyasete Adım Atan Ünlü Piyanist Fazıl Say'dan Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kızdıracak Çıkış Geldi!

Başarılı müzisyen Fazıl Say, sosyal medya hesabından Millet İttifak'ın aday önerisinde bulundu. İşte o detaylar...

19.02.2022-09:48 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-10:31) Siyasete Adım Atan Ünlü Piyanist Fazıl Say'dan Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kızdıracak Çıkış Geldi!

Son zamanlarda sanat camiasından siyasete girişler artarken, o isimler arasında bir de ünlü müzisyen Fazıl Say eklendi. Ünlü piyanist Fazıl say, günlerdir süren Millet İttifak'ına ''Kim aday olsun'' tartışmasına kendi perspektifinden yaklaştı. Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan yetenekli müzisyen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakan bir açıklama yaparak hedefine başka bir ismi koydu. Say'ın yaptığı bu çıkış sonrası paylaşımına binlerce yorum yağarken, ünlü müzisyenin düşüncelerinin Kılıçdaroğlu'nu kızdıracağından bahsedildi.

ÜNLÜ MÜZİSYEN MİLLET İTTİFAKI ADAYINI SÖYLEDİ

Başarılı müzik kariyerinin yanı sıra siyasal ve toplumsal konulardan da kendini soyutlamayan ünlü müzisyen Fazıl Say, önceki gün bir paylaşımda bulundu. Yetenekli piyanist sosyal medya hesabı üzerinden son günlerde gündemden düşmeyen Millet İttifak'ına kimin aday olacağı konusuna eğildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş arasında süren tartışmalara dahil olan Say, adayını da belirtti. Aday olarak Ekrem İmamoğlu'nu öneren Fazıl Say'ın bu çıkışı, Kemal Kılıçdaroğlu'nu arka plana atması sebebiyle değerlendirildi. Ünlü müzisyen ayrıca Millet İttifakı ile HDP'nin de dostluğa adım atmasını önererek; ''Burada; her yazdığımızla binlerce linç yiyoruz. Bu memleketin iyiliği için on binlercesini de göze alabiliriz. Genç ülkenin anketleri belli, Aday Ekrem İmamoğlu olmalıdır. Millet İttifakı ile HDP ise dostluğa adım atmalıdır, diyalog ve uzlaşıyı aramalı, artık ellerini uzatmalıdır'' ifadelerini kullandı.

fazıl say

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal