Kırmızı Oda Final Yapar Yapmaz Binnur Kaya Başka Diziye Geçti

Ekranların sevilen dizilerinden Kırmızı Oda geçtiğimiz gün final yaptı. Dizinin başarılı oyuncusu Binnur Kaya ise, yeni bir diziyle anlaştı. İşte detaylar…

18.02.2022-17:43 - (Son Güncelleme: 18.02.2022-17:43)

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden televizyona uyarlanan Kırmızı Oda, final yaptı. Başarılı dizinin vedasının ardından, dizideki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Binnur Kaya, başka bir işle anlaştı. Başarılı oyuncunun yeni dizisi ise sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı.

YENİ DİZİYE TRANSFER OLDU

TV8 ekranlarında yayınlanan ve kanalla anlaşamadığı için final yaptığı söylenen Kırmızı Oda’nın sevilen karakteri, Doktor Hanım (Binnur Kaya) Masumlar Apartmanı dizisinde transfer oldu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir diğer eserinde uyarlanan ve TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı, yeni bölümlerinde Doktor Hanım karakteri ile Binnur Kaya’yı ağırlayacak. 

Masumlar Apartmanı

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı, her hafta izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde görmeye başlayacağımız Binnur Kaya’nın ise hikayeyi nasıl etkileyeceği merak konusu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal