Masumlar Apartmanı Dizisinin Yeni Bölümünde Usta Sanatçı Barış Manço’nun Bıraktığı Anılara Yer Verildi

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı’nın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde usta sanatçı Barış Manço unutulmadı.

02.02.2022-17:07 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-17:50)

Usta sanatçı Barış Manço’nun ölüm yıl dönümünde ekranlara yeni bölümüyle gelen Masumlar Apartmanı dizisi, yediden yetmişe herkesin gönlünde çocukluğuna dair biz iz bıraktığı anılara yer verildi. Vefatının ardından 23 yıl geçen usta sanatçının dün ölüm yıldönümünde, geride bıraktığı birçok eşsiz şarkı, program ve birçok anı hep bir ağızdan anıldı. Televizyonlarda, gazetelerde, eski dostları tarafından her mecrada büyük bir özlemle anılan Barış Manço’ya TRT1 ekranlarının en sevilen dizileri arasında olan Masumlar Apartmanı dizisi de yer verdi. Usta sanatçının bu dünyadan göçüşünün 23.yılında, geride kalanlara bıraktığı ‘’Arkadaşım Eşek, Gülpembe, Dağlar Dağlar, Unutamadım’’ gibi pek çok değerli şarkı Türk halkının hafızasında yıllarca yer etmişti. 

USTA SANATÇI VEFATININ 23.YILINDA ANILDI

Hayatta olduğu süre boyunca birçok unutulmaz şarkının altına imzasını atan usta sanatçı Barış Manço, yalnızca seslendirdiği ve bestelediği şarkılarıyla değil, sunduğu televizyon programlarıyla da herkesin ‘’Barış ağabeyi’’ olmuştu. Ölümünün ardından her zaman saygı ve sevgiyle anılan usta sanatçı, dün vefatının 23.yıldönümünde sevenleri tarafından unutulmazken, Masumlar Apartmanı dizisi de yer verdi. Dizideki karakterlerden biri olan Han ile Ceylan arasında geçen diyalogta çocukluğundaki güzel anılarından bahseden Han; ‘’Kırmızı bağcıklar, Barış Manço, posterler, topaç, arkadaşım eşek şarkısı…’’ ifadelerini kullanarak eski günlerdeki güzel anılara değindi. Anadolu rock ve pop müziğinin önde gelen isimleri arasında yer alan Barış Manço’nun yalnızca müzik sektörüne değil, çocukların kalbinde edindiği yerde göz önünde bulundurulunca usta sanatçının ne denli büyük bir yere sahip olduğu bir kez daha hatırlatıldı.

barış manço

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal