Doğukan Manço, Babası Barış Manço Hakkında Konuştu

Doğukan Manço, babası Barış Manço hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Doğukan Manço, herkesin babasıyla ilgili bir şeyler yapmak istediğini söyledi.

01.02.2021-16:21 - (Son Güncelleme: 01.02.2021-16:21) Doğukan Manço, Babası Barış Manço Hakkında Konuştu

1999 yılında aramızdan ayrılan usta sanatçı Barış Manço, 22’nci ölüm yıldönümünde salgın sebebiyle çevrim içi düzenlenen anma etkinlikleriyle anılacak. 

Doğukan Manço da babası hakkında açıklamalarda bulundu. Herkesin Barış Manço ile ilgili bir şeyler yapmak istediğini dile getiren Doğukan Manço, ‘Bize özellikle çocuklardan sürekli olarak videolar, çizimler ve bu tip şeyler geliyor. Bu yıl maalesef sadece çevrim içi anmalar düzenleyebileceğiz. Fakat gelenekselleşmiş Barış Manço vapuru, Allah nasip ederse her şubatın ilk pazarı olduğu gibi bu yıl da yolcusuz olarak hareket edecek. Vapur yolculuğu, Barış Manço'yu selamlama görevini yerine getirecek, bizler de bunu Barış Manço Instagram hesabı üzerinden canlı yayın olarak yayınlayacağız’ ifadelerini kullandı.

Babasının çifte yaşantısı olduğunu belirten Manço, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Belçika yapımı bir televizyon programı vardı. TV programında babam kendi kendini anlatıyor. Orada diyor ki, 'Barış Manço'nun iki hayatı var. Biri Belçikalı Barış diğeri ise Türkiye'deki Barış. Türkiye'deki Barış hepinizin bildiği Barış. Ama o Belçikalı Barış normal bir vatandaş. O yüzden ben hayatımın bir kısmını Belçika'da geçiriyorum.' Belçika'da evinde istediği gibi oturup ailesiyle vakit geçirebiliyor. O yüzden babamda Belçika'nın özel bir yeri vardı. Bunu Barış Manço'nun çifte hayatı diye anlatırdı’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal