04.03.2024-13:54 (Son Güncelleme:04.03.2024-13:54)


1

Sevilen bilgi yarışaması 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında sorulan Azerbaycan sorusu hem yarışmacı Hakan Aydoğan'ı, hem de seyirciyi şaşkına döndürdü.



2

Kararsız kalarak stüdyodaki izleyicilere danışan yarışmacı, hiç beklemediği bir şekilde seyirci jokerinin kurbanı oldu.



3

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarına gelen 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması, sorulan sorularla ve renkli yarışmacılarıyla sık sık gündeme oturuyor.



4

Yarışmacının karşısına, "Azeraycan bayrağının eşit genişlikteki üç yatay parçasının yukarıdan aşağıya doğru nasıldır?" sorusu çıktı. Şıklar arasında, 'A- Kırmızı, mavi, yeşil', 'B- Mavi, yeşil, kırmızı', 'C- Yeşil, kırmızı, mavi', 'D- Mav, kırmızı yeşil' yer aldı.



5

Cevap veremeyen Aydoğan, seyirci joker hakkını kullanmak istedi. Seyircilerin yüzde 52'si, 'C- Yeşil, kırmızı, mavi' şıkkını seçti.



6

Seyirciye güvenerek 'C- Yeşil, kırmızı, mavi' cevabını veren yarışmacı, ne yazık ki hüsrana uğradı. Doğru cevap, 'D- Mav, kırmızı yeşil' çıktı. Seyirci kurbanı olan Hakan Aydoğan, "Benim de aklımda yeşil, mavi, kırmızı gibi kalmıştı. Seyirci de öyle söyleyince direkt ona yöneldim. Sağlık olsun. Sizinle tanışmak çok güzeldi" ifadelerini kullandı.



7

Yarışmacı, 50 bin TL kazanarak 'Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr