Ünlüler Camiasında En Yüksek Elektrik Faturasına Sahip Olan İdo Tatlıses İsyan Etti: Öyle Ölmem Füze Atın!

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses evine gelen elektrik faturasını sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti. İşte habere ilişkin o detaylar…

02.02.2022-16:34 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-16:47)

Sesi ve şarkılarıyla babasının izinden giden başarılı şarkıcı İdo Tatlıses, müzik kariyerinde birçok başarıya imza attı. Genç kızların kalbine dokunan şarkıların altında imzası olan ünlü şarkıcı Tatlıses, başarılı kariyeri ev aile hayatının yanı sıra, özel hayatıyla da en çok merak edilen ve sık sık magazin gündemine düşen isimler arasında yer alıyor. Yasemin Şefkatli’yle geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan ve mutlu beraberliğini sürdüren ünlü şarkıcı, yaşadığı aşkla magazin gündeminin en sevdiği ünlü çiftleri arasında yer alıyor. Tatlıses ise bu kez sosyal medya hesabından paylaştığı elektrik faturasıyla gündeme geldi. Evine gelen faturanın pahalılığından dert yananlar kervanına katılan ünlü şarkıcı, adeta faturasına isyan etti. 

EN YÜKSEK ÜCRET TATLISES’E KESİLDİ

Son zamanlarda elektrik faturalarının tutarının fazla gelmesi birçok ünlünün sosyal medya hesapları üzerinden isyan etmesine neden olmuştu. Gülse Birsel, Seray Sever, Yeşim Salkım gibi isimlerin isyanlarından sonra kadroya en yüksek faturayla İdo Tatlıses dahil oldu. Evine gelen 7 bin liralık faturayı sosyal medyadan paylaşan Tatlıses; ‘’Böyle ölmem füze atın’’ diyerek tepkisini dile getirdi. 3+1 evde oturduğunu belirten ve metrekaresine kadar açıklayan ünlü oyuncu Gülse Birsel evine gelen 2 bin 500 TL’lik faturasını paylaşarak; ‘’Kira tadında elektrik faturamı arz edeyim’’ şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Birsel’in ardından da Seray Sever 4 bin 100 liralık faturasını paylaşıp; ‘’ Ben buna sadece oha diyorum. 150 metrekare eve gelen fatura’’ ifadelerini kullanarak isyan eden ünlüler kervanına katılmıştı. 

ido tatlıses

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal