Recep İvedik 7 konusu ne olacak? Recep İvedik 7 nerede çekilecek?

Şahan Gökbakar tarafından kaleme alınan ve ilk gösteriminden sonra halk tarafından çok sevilerek ilgi ile izlenen Recep İvedik filmi seri hale geldi ve serinin 7. 'si için Şahan Gökbakar 'a Recep İvdik filminin 7.'si ne zaman sinemalarda olacak? Recep İvedik 7 'nin konusu ne olacak? gibi sorular yöneltilmeye başlandı. Şahan Gökbakar ise Recep İvedik 7 filmi için çalışmalara başladığının müjdesini verdi. İşte ayrıntılar..

21.03.2022-15:54 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-15:54) Recep İvedik 7 konusu ne olacak? Recep İvedik 7 nerede çekilecek?

Recep İvedik 7 filminin konusu, oyuncu kadrosu ve filmin hangi tarihte ve nerede çekileceği soruları herkes tarafından merak edilmektedir. Sinema salonlarını kahkahaya boğan Recep İvedik serisinin 7. filmi için ise Şahan Gökbakar şimdiden senaryo çalışmalarına başlamış durumda. Ünlü komedyen Gökbakar, Recep İvedik 7 filminin senaryosunu yazma çalışmalarına başladığını ise '' Geliyor gelmekte olan.. '' sözleri ile sosyal medya hesabından hayranlarına duyurarak beklenen müjdeyi verdi. 


Recep İvedik 7 filmi kendi yeni rekorunu kırmak için hazırlanıyor!

Komedyen Şahan Gökbakar, kişisel Instagram hesabı üzerinden takipçilerine bir paylaşım yaptı ve bu paylaşımında kendi kaleme almış olduğu filmi Recep İvedik serisinin yeni filmi için senaryo çalışmalarına başladığının müjdesini verdi. Bu film, Recep İvedik serisinin 7. filmi olacak. 

Bütün zamanların sinema salonlarında en çok izlenen yerli filmleri arasında birinci sırada tam 7 milyon 434 bin kişi izleyici oranı ile '' Recep İvedik 5 '', ikinci sırada ise tam 7 milyon 369 bin kişi izleyici oranı ile '' Recep İvedik 4 '' filmleri yer almaktadır. Recep İvedik serisinin en az izlenme oranına sahip olan filmi ise tam 3 milyon 326 bin kişi izleyicisi ile '' Recep İvedik 3 '' filmi malesef sıralama kategorisinde 29. sırada yer almaktadır. 

2008 'de vizyona giriş yapan ilk '' Recep İvedik '' filmi ile birlikte başlayan bu komedi serisinin son filmi olan '' Recep İvedik 6 '' ise 2019 'da sinema salonlarında gösterime girmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal