Burcu Özberk ile Sarp Şardan ayrıldı mı? Sarp Şardan kimdir, neden ayrıldılar?

Ünlü oyuncu Burcu Özberk ile sevgilisi Sarp Şardan’ın ayrıldığı iddiası magazin dünyasını birbirine kattı. Peki Burcu Özberk ile Sarp Şardan ayrıldı mı? Sarp Şardan kimdir, neden ayrıldılar? Soruların yanıtları haberimizde...

21.03.2022-16:49 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-16:50) Burcu Özberk ile Sarp Şardan ayrıldı mı? Sarp Şardan kimdir, neden ayrıldılar?

Dizi dünyasının en güzel oyuncularından birisi olan Burcu Özberk ile MedYapım’ın ortaklarından birisi olan Yiğit Şardan’ın oğlu Sarp Şardan’ın ilişkisi olduğu iddiaları geçtiğimiz aylara damgasını vurmuştu. Aşk Mantık İntikam dizisindeki rolüyle milyonlarca seyircinin beğenisini kazanan güzel oyuncunun Sarp Şardan ile ilişkisini 6 ay sonra sonlandırdığı iddia ediliyor. Bu haberle birlikte ikilinin ayrılığ ayrılmadığı ve neden ayrıldığını öğrenmek isteyen insanlar arama motorları üzerinden araştırmalarını sürdürüyor.

Burcu Özberk ile Sarp Şardan ayrıldı mı?

Burcu Özberk

Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldız oyuncusu Burcu Özberk’in Sarp Şardan ile sevgili olduğu öğrenildi. Sarp Şardan ile Burcu Özberk’in ayrıldığı iddialarının doğru olup olmadığı veya neden ayrıldıkları hakkında henüz taraflardan resmi bir açıklama yapılmadı. Konu hakkında önemli bir gelişme olması durumunda merak edilenleri haberimizde paylaşacağız.

Burcu Özberk son olarka Maske Kimsin Sen programına konuk olarak katılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal