Yasak Elma Ömer neden diziden ayrıldı, diziden çıktı mı? Emre Dinler Yasak Elma dizisinden neden ayrıldı, neden çıktı?

Ekranların sevilen dizilerinden Yasak Elma'da Ömer Kurtoğlu rolünü oynayan ünlü oyuncu Emre Dinler'in yayınlanan son bölümünde yurt dışına gitmek istediği konusu işlendi. Peki, Yasak Elma Ömer neden diziden ayrıldı, diziden çıktı mı? izleyicinin merakla aradığı bu soruların yanıtı haberimizin detayında..

21.03.2022-21:00 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-21:00) Yasak Elma Ömer neden diziden ayrıldı, diziden çıktı mı? Emre Dinler Yasak Elma dizisinden neden ayrıldı, neden çıktı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma'da Ömer Kurtoğlu karakterine hayat veren oyuncu Emre Dinle, kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Yayınlana son bölümünde yurt dışına yerleşme planlarının anlatan Ömer'in neden diziden ayrıldığı ise izleyiciler arasında merak konusu oldu.

Emre Dinler Yasak Elma dizisinden neden ayrıldı, neden çıktı?

Emre Dinler Yasak Elma dizisinden neden ayrıldı, neden çıktı?

Yayınlandığı günler reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisi kadrosunda küçük değişiklikler yaşamaya başladı. İlk olarak 2 sezondur dizide yer alan ve Emre Dinler'in canlandırdığı Ömer Kurtoğlu karakterinin yurt dışına yerleşme planı izleyicilere aktarıldı. Emre Dinler'in ise diziden neden ayrıldığı ise büyük merak uyandırdı.

Emre Dinler Yasak Elma dizisinden neden ayrıldı, neden çıktı?

Yapım şirketi dizideki Ömer karakterinin senaryo içeriğinde yerinin kalmadığını açıkladı. Dizideki rolünün bitmesinden dolayı diziden ayrıldığı söyleniyor. Yasak Elma'dan senaryo gereği çıkmak zorunda kalan Emre Dinler’in yeni bir projede yer alacağı öğrenilirken yeni başlayacağı dizinin adı henüz açıklanmıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal