Survivor Mert diskalifiye mi oldu, kovuldu mu?

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor programı yine gündemde yerini aldı. Adada yaşadığı aşk hayatı ile gündeme gelen Mert Öcal yine adından söz ettiriyor. Acun Ilıcalı’nın sağ kolu Mert Öcal hakkında açıklamada bulundu. Yarışmadan kovulduğu söylenen Mert Öcal’ın gerçekten adaya veda edip etmediği merak ediliyor. Peki, Mert Öcal Survivor’dan kovuldu mu? Mert Öcal diskalifiye mi oldu? İşte merak edilen soruların yanıtı…

19.03.2022-15:18 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-15:19) Survivor Mert diskalifiye mi oldu, kovuldu mu?

Her sene büyük bir heyecanla izlenen Survivor yarışma programı bu sene All Star formatı ile ekranlara geliyor. TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı Survivor adından sıkça söz ettiriyor. Adada yaşanan olaylarla gündeme gelen program izleyicilerin dikkatinde. Survivor yarışma programında adını sıkça duyduğumuz Mert Öcal yine gündemde yerini aldı. Özellikle adada yaşadığı aşk iddiaları ile adını duyuran Mert Öcal’ın yarışmadan kovulduğu söyleniyor. Batuhan Karacakaya ile yaşadığı tartışmada söylediği sözler eleştiriliyor. Acun Ilıcalı’nın sağ kolu Murat Özarı’nın açıklamaları sonrasında Mert Öcal’ın yarışmadan kovulup kovulmadı araştırılmaya başlandı. Peki, Mert Öcal Survivor’dan kovuldu mu? Mert Öcal diskalifiye mi oldu? Murat Özarı Mert Öcal hakkında ne söyledi? İşte merak edilen soruların yanıtı haberimizde…

Murat Özarı Mert Öcal hakkında ne söyledi? 

TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan ekranların sevilen programı Survivor yine gündemde yerini aldı. Adada yaşadığı aşk ile adından sıkça söz ettiren Mert Öcal, bu kez de Batuhan Karacakaya ile yaşadığı tartışma ile gündemde. Aralarında yaşanan tartışma sonrası Mert Öcal’ın Batuhan Karacakaya’ya söylediği “ Çekil şuradan çocuk! Dünkü veletsin sen. Yaşına göre hareket et.” sözleri sonrasında eleştirilerin odağı oldu. Bu konu hakkında açıklama Acun Ilıcalı’nın sağ kolu Murat Özarı’dan geldi.

Batuhan Mert Öcal TartışmasıSurvivor Ekstra sunucularından olan Özarı programda Mert hakkından açıklamalarda bulundu. 39 yaşındaki Mert Öcal’ın Batuhan Karacakaya’ya çocuk demesi üzerine sinirlenen Özarı, “ Mert sürekli olarak “çocuk” imasında bulundu. Hepimiz duyduk değil mi? Batuhan kaç yaşında? 25! Şimdi Mert kardeşim, sen Batuhan’a çocuk diyorsun ama ilişki yaşadığın kız, bunun gizlisi saklısı yok artık. Sude’de Batuhan’la aynı yaşta! Batuhan’a sen çocuk diyorsan Sude’de çocuk! Sen neden onunla bir beraberlik yaşıyorsun? O çocuksa o da çocuk.” ifadelerini kullandı. Murat Özarı’nın bu açıklamaları üzerine herkes Mert Öcal’ın yarışmadan kovulup kovulmadığını araştırmaya başladı. 

Mert Öcal Survivor’dan kovuldu mu?

Sosyal medyada gündeme gelen bu konu birçok kişi tarafından araştırılıyor. Özarı’nın açıklamalarının ardından birçok kişi Mert Öcal’ın yarışmadan kovulduğunu düşünmeye başladı. Mert Öcal’ın yarışmadan kovulup kovulmadığı hakkında bir açıklama yer almamaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal