Buket Güler kimdir? Buket Güler Haber Global'den ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Canlı yayında sırasında baygınlık geçiren spiker Buket Güler, ekranlara veda mı ediyor? Sorusuyla gündeme geldi. Yeni Gün isimli program sırasında fenalaşan ve baygınlık geçiren Buket Güler programı yarıda bırakmak zorunda kalmıştı. Yaşanan olay sonrası izleyiciler, Buket Güler Haber Global’den ayrıldı mı? Sorusuna yanıt aramaya başladı.

21.03.2022-15:44 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-15:45) Buket Güler kimdir? Buket Güler Haber Global'den ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Haber Global kanalında yayınlanan Yeni Gün isimli programda spikerlik yapan Buket Güler, 9 Ocak tarihinde ekranlara gelen programda baygınlık geçirmişti. Geçirdiği baygınlık sonrası programı yarıda bırakan ve yerini Nevra Öner’e bırakan başarılı spiker Buket Güler, Haber Global programından ayrıldı mı? Sorusuna yanıt aramaya başladı.

Programda yaşanan korku dolu anların ardından başarılı spiker Buket Güler’in sağlık durumu ve programa devam edip edemeyeceği konuları tartışıldı. Programın yeni yayınlanan bölümünde Buket Güler’in olmaması da, başarılı spikerin programdan ayrıldığı yönünde yorumlandı. Akıllarda soru işaretleri oluşmaya devam ederken, konuyla alakalı olarak ilgili kişilerden herhangi bir açıklama gelmedi.

Buket Güler

Buket Güler kimdir?

Buket Güler, 1983 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Güler, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. Eğitimine devam eden Buket Güler, yüksek lisans eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde gördü.

Güler, üniversite öğreniminin ilk yıllarında, Hürriyet Gazetesi Dergi Grubu'nun Ankara Haber Merkezinde muhabir olarak mesleğe adım attı. Hürriyet Gazetesi ve Tempo Dergisi'nde özel haberler ve röportajlar yaptı. Daha sonra televizyon haberciliği alanına geçiş yapan Buket Güler, TRT Türk kanalında kariyerine devam etti. Buket Güler TRT Türk'te Dünyamız Detay ve TRT Dünya Gündemi programlarını sundu. Başarılı isim buradan Habertürk'e geçiş yaptı. Bir süre Habertürk kadrosunda çalışan Güler, daha sonra 2018 yılında CNN Türk'e transfer oldu. CNN Türk’te ana haber sunuculuğu yapan Buket Güler, buradan da 2020 yılında Olay TV kadrosuna dahil oldu. Olay TV’de de bir süre çalışan Güler, 9 Şubat 2021 tarihinde Haber Global’e transfer oldu.

Haber Global’de 15 Şubat 2021 itibariyle, hafta içi her gün 09.00'da ekranlara gelen Yeni Gün programını sunan Buket Güler, 9 Şubat tarihinde yayınlanan programda baygınlık geçirmesiyle gündeme geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal