İngiltere'de en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Engin Altan Düzyatan'a düzenlenen törenin arka planı bambaşka çıktı!

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan için düzenlenen ödül töreninin aslında düğün salonunda bir etkinlik olduğu ortaya çıkınca işler karıştı.

21.03.2022-15:23 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-18:10)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan ve uzun bir süredir dönem dizilerinde boy gösteren başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, isminden daima olumlu bir şekilde söz ettirmeye devam ediyor. Yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla hafızalarda yer edinen Düzyatan, geçtiğimiz günlerde İngiltere'de ''En İyi Erkek Oyuncu'' ödülünü almak için Londra'ya gitti. Pakistan asıllı İngiliz vatandaşlarının ünlü oyuncu için düzenlediği ödül törenine katılan Düzyatan, Royal British Awards isimli törene katıldığı öne sürüldü. 2014 ile 2019 yılları arasında rol aldığı Diriliş Ertuğrul isimli dizideki performansı ve canlandırdığı karakterle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncunun katıldığı bu ödül töreninin perde arkası da bambaşka çıktı. 

Törenin düğün salonda yapıldığı iddia edildi

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde olduğu ve yıllarca TRT ekranlarında yer aldığı Diriliş Ertuğrul, Pakistan asıllı İngiliz vatandaşlarının büyük bir beğenisine neden oldu. Lonrada'da The Royal Regency Salonu'nda düzenlenen törene katılan ünlü oyuncunun katıldığı bu törenin de bambaşka olduğu ortaya çıktı. Royal British Awards isimli bir törenin olmadığı, Stratford bölgesinde bir düğün salonunda gerçekleştirildiği öne sürüldü. Gerçekleşen yemeğin de Pakistanlı bir restoran işletmecisinin yaptığı ve Düzyatan'a da yalnızca bir heykel verildiği iddia edildi. Bu çarpıcı açıklamaların ardından henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmayan Engin Altan Düzyatan'ın konuya ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu. 

Engin Altan Düzyatan'ın ödülü yalan çıktı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal