Engin Altan Düzyatan, Barbaros Dizisi Hakkında Konuştu

Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra ekranlara dönmeye hazırlanan Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

13.11.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 13.11.2020-13:05) Engin Altan Düzyatan, Barbaros Dizisi Hakkında Konuştu

Yakın zamanda yeni dizisi ‘Barbaros’ ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, dizinin tarihiyle ilgili bir açıklamada bulundu. Altan, ‘Henüz şu anda net bir tarih yok. En doğru tarihi yapımcımız sizinle paylaşacaktır.’ ifadelerini kullandı.

BARBAROS DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ES Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, TRT 1'de yayınlanacak olan Barbaros dizisinin ne zaman yayınlanacağı tam olarak bilinmiyor. Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını konu alacak dizide başrolde Çağatay Ulusoy’un olacağı beklenirken, son gelen haberlere göre rol Engin Altan Düzyatan'ın oldu.

TRT 1 ekranlarından seyirci ile buluşacak olan Barbaros dizisi için geri sayım devam ediyor. Osmanlı Dönemine bir zamanlar damga vurmuş Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatacak dizi, aynı zamanda o dönemi konu alacak.  

Senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz, yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı dizinin oyuncu kadrosu ise henüz netleşmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal