Engin Altan Düzyatan'ın Yeni Dizisi Belli Oldu

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Ertuğrul karakteri ile gönüllere taht kuran Engin Altan Düzyatan yeni bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

22.07.2020-17:58 - (Son Güncelleme: 22.07.2020-18:46) Engin Altan Düzyatan'ın Yeni Dizisi Belli Oldu

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, iddialı bir yapım ile hayranlarının karşısına çıkacak. Düzyatan, merakla beklenen Barbaros dizisinde rol alacak.

Barbaros dizisi için ilk önce Çağatay Ulusoy ile anlaşılan ancak daha sonra Ulusoy'un anlaşmayı fesh etti. Çağatay Ulusoy'un ayrılmasından sonra dizi için başrol oyuncu arayışı hız kazandı. En son Fox TV'de yayınlanan Kurşun dizisinde başrol oynamış olan Engin Altan Düzyatan, yeni bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. TRT1'in yeni dizisi Barbaros'un başrol oyuncusu bulundu. Engin Altan Düzyatan, ekranların iddialı dizisi Barbaros'un başrol oyuncusu oldu. Dizide Barbaros Hayrettin Paşa'yı canlandıracak olan oyuncu yeni bir tarihi dizi ile ekranlara dönüş yapıyor.

Dizinin çalışmaları hala devam ediyor. Barbaros için net bir yayın tarihi söylenmezken, dizi büyük bir olasılıkla gelecek yıl Ocak ayında izleyicisi ile buluşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal