Aşk-ı Memnu Final Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Ekranların efsane dizisi Aşkı Memnu final bölümü ile bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Milyonların sevgisini kazanan dizi, büyük finali ile bir kez daha ekranlara gelecek.

22.07.2020-14:19 - (Son Güncelleme: 22.07.2020-14:18) Aşk-ı Memnu Final Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu, her sene yayınlanan tekrar bölümleri ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

Aşk-ı Memnu, en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Özellikle final bölümü ile Aşk-ı Memnu efsane dizilerin arasına girmeyi başardı. Bu sene de Aşk-ı Memnu, hafta içi her gün Kanal D'de tekrar bölümleriyle ekrana geldi. Yapımın final bölümü için prime time'de yayınlama kararı alındı. Peki Aşk-ı Memnu final bölümü ne zaman yayınlanacak? Aşk-ı Memnu final saat kaçta?

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem gibi usta oyuncuların yer aldığı Aşkı Memnu final bölümü merakla bekleniyor. Dizinin final bölümü için nefesler tutuldu. Hafta içi her gün yayınlanan dizinin final bölümünün yayın tarihi ve saati belli oldu. Aşk-ı Memnu, final bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal