Engin Altan Düzyatan'dan Kötü Haber Geldi! Ünlü Oyuncu Koronavirüsle Mücadele Ediyor

Ekranların sevilen oyuncusu Engin Altan Düzyatan’dan kötü haber geldi. Şu sıralar Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı’nda rol alan ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı.

17.02.2021-13:57 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-17:44)

Ekranların sevilen oyuncusu ve aranan yüzü Engin Altan Düzyatan, dizi ve film sektöründe başarılı oyuncular arasında yer alıyor. Yer aldığı birçok projeyle adından söz ettiren başarılı oyuncu, son zamanlarda TRT1 ekranlarında seyircisiyle buluşan, “Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı” dizisindeki rolünü sürdürüyor. Son zamanlarda hep dönem dizileriyle ekranlara gelen oyuncunun canlandırdığı karakterler, Düzyatan’ın hayran kitlesinde hayat buluyor. Başarılı oyunculuk performansı ile oynadığı karakterlere oyuncunun adapte olmasını sağlayan Düzyatan, ekranlarının en sevilen oyuncularından birini oluşturuyor. 

DÜZYATAN ÜZÜCÜ HABERİ DUYURDU

2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile dünya evine giren başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık magazin gündemini meşgul etmiş ünlülerden biriydi. Özge Özpirinçci ile süren aşkının hemen ardından Alkoçlar ile dünya evine girmesi, o yıllarda en çok konuşulan konulardan birini oluşturmuştu. Evliliklerinin ardından iki çocukları da olan Düzyatan ailesi, oğluna Emir kızlarına da Alara ismini vermişti. Ünlü çiftin mutlu beraberliğine neşe katan çocuklarından sonra ünlü oyuncu kariyer basamaklarını yine hızla çıkmayı başardı. Birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu ilk dizisi Ruhsar ile ekran karşısına geçse de, son dönemde rol aldığı ''Diriliş Ertuğrul ve Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı'' isimli dizilerle hayran kitlesini büyütmeyi başardı. İzleyici içerisinde sevilen karakterlerden ve oyunculardan biri olan Düzyatan, hayranlarını üzecek haberi sosyal medyadan duyurdu. Ünlü oyuncu koronavirüs olduğu haberini; ‘’Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Süreci evde dinlenerek geçiriyorum. Son günlerde benimle temasa geçmiş olan herkes lütfen test yaptırsın’’ dedi. 42 yaşındaki oyuncunun bu açıklamalarının ardından görüştüğü dostlarından veya dizinin kadrosundan başka birinin daha korona olup olmadığı merak konusu…

engin altan düzyatan korona oldu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal