Adını Feriha Koydum Neden Yok?

Show TV'nin fenomen dizisi Adını Feriha Koydum tekrarları ile hafta içi her gün yeniden izleyicisi ile buluşuyordu. Sevilen dizi bugün ekranlara gelmedi. Adını Feriha Koydum yayından kaldırıldı mı? Adını Feriha Koydum neden yok?

17.02.2021-13:55 - (Son Güncelleme: 17.02.2021-13:55) Adını Feriha Koydum Neden Yok?

Adını Feriha Koydum bugün gündüz kuşağında yer almadı. Bu nedenle Adını Feriha Koydum yayından kaldırıldı mı sorusu sorulmaya başlandı. Adını Feriha Koydum yayından kaldırıldı mı?

Başrollerinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Adını Feriha Koydum dizisi hafta içi her gün saat 12.30’da Show TV yer almaktaydı. İzleyiciler tarafından sevilen dizi Adını Feriha Koydum tekrar bölümleri ile seyircileri ile buluşurken bugün yayın akışında yer almaması merak uyandırdı. 

ADINI FERİHA KOYDUM NEDEN YOK?

Show TV ekranlarında, yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Adını Feriha Koydum dizisini gündüz kuşağında yayınlamaya başlamıştı. Diziyi tekrar izlemek isteyenler veya izleme şansı elde edemeyenler Show TV ekranlarına kilitlendi. Ancak bir süredir hafta içi her gün saat 12:30'da ekrana gelen Adını Feriha Koydum dizisi bugün Show TV yayın akışında yer almadı.

ADINI FERİHA KOYDUM YAYINDAN KALDIRILDI MI?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya ve Vahide Perçin'in yer aldığı bir dönemin efsane dizisi Adını Feriha Koydum, gündüz kuşağında beklenen etkiyi gösteremeyince Show TV tarafından yayından kaldırıldı. Adını Feriha Koydum dizisi yayınlanmayacak. Diziyi izlemek isteyenler, internet üzerinden tüm bölümleri takip edebilir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal