Fenerbahçe taraftarından yönetime tepki hazırlığı: Kayserispor maçında protesto yapılacak

Fenerbahçe’nin sahasında Kayserispor’u konuk edeceği maçta sarı lacivertli taraftarın şampiyonluk ihtimalinin mucizelere kalması sebebiyle yönetime, takıma ve teknik kadroyu protesto etmesi bekleniyor. İşte detaylar…

12.05.2024-11:22 - (Son Güncelleme: 12.05.2024-11:22) Fenerbahçe taraftarından yönetime tepki hazırlığı: Kayserispor maçında protesto yapılacak

Süper Lig’de lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde son 3 haftaya giren Fenerbahçe, ligin 36. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Son Konyaspor beraberliğiyle şampiyonluk umutlarını zora sokan ve bugün sahasında Kayserispor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de gerilim tavan yaptı. Ligdeki son üç haftaya girilirken puan kaybetmek istemeyen sarı-lacivertli ekip, Kadıköy'de sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. 

Fenerbahçe taraftarından yönetime tepki hazırlığı

Şampiyonluk umutlarının azalmasıyla hayal kırıklığına uğrayan taraftarların, bugün hem başkan Ali Koç'u hem de teknik direktör İsmail Kartal ile oyuncuları protesto edeceği belirtiliyor.

Fenerbahçe taraftarından yönetime tepki hazırlığı: Kayserispor maçında protesto yapılacak

Sosyal medyada organize olan Fenerbahçe taraftarları, özellikle Sivas ve Konya deplasmanlarında yaşanan puan kayıplarına olan öfkeyi bir kez daha dile getirmeyi planlıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal