O Kuş Buraya Gelecek filmi konusu ve oyuncu kadrosu - O Kuş Buraya Gelecek TV'de İlk Kez Kanal D'de

TV'de ilk defa Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan "O Kuş Buraya Gelecek" adlı filmin konusu merak ediliyor. Biz de haberimizde filme ilişkin detaylardan bahsettik.

21.03.2022-14:55 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-17:08) O Kuş Buraya Gelecek filmi konusu ve oyuncu kadrosu - O Kuş Buraya Gelecek TV'de İlk Kez Kanal D'de

Televizyonda ilk defa Kanal D ekranlarından izleyici karşısına çıkacak olan O Kuş Buraya Gelecek filmi 2018 senesinde bir karışıklık sonucunda başına bir sürü bela açan Hakkı'nın maceralarını anlatmaktadır. Yönetmenliğini Hayal Aslan Zade'nin yaptığı filmin senaryosunu Tevekkül Mehreliyev yazarken başrollerinde ise Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Müviq Şahverdiyej yer alıyor. 

film konusu

Filmin konusu

TV'de ilk kez bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısına geçecek olan bu filmde Hakkı, oldukça lüks bir otelin şoförüdür. O gün ki yeni görevi ise yırt dışından ülkemize gelen mimarı karşılamaktır. Misafiri almak üzere havaalanına giden Hakkı, arabaya yanlış kişiyi alır. Bu kişi ise polisler tarafından aranan bir kuş hırsızıdır. Olaylar böyle bitmez. O esnada restorasyonu tamamlanmak üzere olan tarihi bir heykel ise o mimar sanılan o kuş hırsızına verilir. Hakkı bunları başına bela ederken bir yandan da oldukça sert bir karakter olan karısı Sevda ve oteldeki rakibi Bayram ile uğraşmakadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal