Hande Erçel ve Kerem Bürsin neden ayrıldı? Kariyer uğruna mı aşkları bitti? İşte büyük ayrılık iddiası

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile yine kendisi gibi ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in aşkı bilindiği üzere geçtiğimiz ay bitmişti. Birbirlerine çok yakıştırılan iki ünlü oyuncunun neden ayrıldığı ise hala merak konusu. Peki, Hande Erçel ve Kerem Bürsin neden ayrıldı? Kariyer uğruna mı aşkları bitti? İşte, hayranlarının ve sevenlerinin en çok merak ettiği ayrılık detayı.

12.03.2022-15:08 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-15:23)

Bir süre TV ekranlarından yayınlanan 'Sen Çal Kapı' isimli dizide başrol oynayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizi setinde başlattıkları arkadaşlıklarını aşka dönüştürdü. Bir süredir devam eden birliktelikleri boyunca her yere ve her davete birlikte katılan çift, hayranları tarafından çok fazla yakıştırılmıştı. 

Kariyer uğruna mı aşkları bitti?

Dizi setinde başlayan aşk hikayelerini bir süre önce noktalayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in neden ayrıldığı ise büyük merak konusu oldu. Bir kesim iki ünlü çiftin aşklarını kariyer uğruna bitirdiğini söylerken bir kesimden de farklı iddialar ortaya atıldı. İddialara göre iki ünlü çiftin istemeden aşklarını bitirmek zorunda kaldıkları belirtilirken Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in menajerlerin çiftin kariyerlerini düşünerek böyle bir karar almaları yönünde baskı yaptıkları söylenildi.

Hande Erçel'in yeni aşkı

Erçel'in yeni aşkı ortaya çıktı

Hande Erçel'le Kerem Bürsin'in aşklarının başladığı Sen Çal Kapımı dizisinden sonra bir anda ayrılık kararı alan ve ayrılıkları hakkında hiçbir şekilde konuşmayan ünlü çiftten sonra Erçel hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun, geçtiğimiz aylarda reklam yüzü olduğu Atasay'ın Genel Müdürü Atasay Kamer ile aşk yaşamaya başladığı öne sürüldü. Güzel oyuncudan henüz bir açıklama gelmese de ünlü çiftin birbirine yakışıp yakışmadığı konusu ise şimdiden konuşulmaya başlandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal